Transparentní politika: průhledné kousky vedou

Transparentní politika: průhledné kousky vedou

Transparentní kousky pro všechny. Nejedná se o věci státu, ale jde o velmi oblíbený výkřik módy. Průsvitné halenky, dlouhé šik šaty nebo průhledné kabelky?

Skvělá novinka, kterou lze kombinovat na jakoukoliv akci či běžné nošení. Existuje nepřeberné množství barev, materiálů i vzorů. Lehce se můžete zahalit do příjemných materiálů, ale nečekejte, že vás zahřejí. Je třeba tyto kousky kombinovat s kozačkami, zateplenými legínami, sakem či svetrem.

Dlouhé šaty

Kdo by nemiloval vzdušný a volný materiál na krásných šatech? Díky těmto kouskům budete vypadat jako víla. Transparentní rukávy, volánky či vzory krásně zvýrazní, co je potřeba. Postranní rozparky jsou plus k dobru ke zvýraznění vaší postavy. V zimě budou skvěle vypadat s vysokými kozačkami, svetrem nebo kardiganem.

Černé topy

Pokud nemáte ráda výstřihy, pak průhledné topy v sexy černé barvě budou ideálním řešením. Dají se lehce zkombinovat se sakem, černými nebo riflovými kalhotami. Topy jsou sice trochu odvážnější volbou, ale na večírek nebo rande jsou perfektní.

Bílé halenky

Dáváte raději přednost bílé barvě? Nebojte, i zde je velký výběr. Bílá je barva nevinnosti, pokud se nerada ukazujete, tak můžete zvolit jen průhledné rukávy či krk. Ozdoby, vzory a perličky dodají to pravé vašemu celkovému looku.

Průhledné kabelky

Zajímavý a módní kousek, který jen tak někdo nemá. Stylová kabelka je krásným doplňkem a nutí svou majitelku k řádnému roztřídění obsahu. Pokud máte v kabelce všechno možné, tak můžete využít kombinaci látky a průhledného vnějšího obalu, kde se vše nenápadně schová. To se hodí, nemyslíte?

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram