Trendy klobouky a čepice podzimu

Trendy klobouky a čepice podzimu

K podzimu neodmyslitelně patří klobouky i čepice všeho druhu. Klobouk nebo čepice skvěle zahřeje a přidrží divoké vlasy kvůli podzimnímu počasí. V neposlední řadě hlavně zaujme estetickou částí věci.

zdroj: pexels.com

Klobouky i čepice sluší úplně každému. Je jedno, jakou máte hlavu, vlasy nebo postavu. V klobouku nebo čepici vypadá skvěle opravdu každý. Podzimní trendy jsou už dané a do nich samozřejmě zapadají i pokrývky hlavy. Skvěle doplní váš outfit a změní všední styl oblékání. Podzim s sebou přinesl nové trendy a tím jsou zářivé barvy od žluté, červené po smaragdovou, tmavě modrou až černou.

Klasické klobouky

Bez klobouku ani ránu. Stále jsou in klasické klobouky, zdobené menším páskem s průměrnou šířkou, jsou krásné a skvěle doplní váš každodenní outfit.

zdroj: pexels.com

Zdobené klobouky

Dalším hitem podzimního období jsou klobouky zdobené peřím, mašlemi, kůží nebo dalšími vkusnými doplňky. Krásně oživí váš fashion look a tento klobouk upoutá na první pohled.

zdroj: pexels.com

Krásné barety

Barety už dávno nejsou jen výsadou Francouzek a v podzimní sezóně jsou vítaným prvkem. Tento rok jsou módní především nadměrné velikosti, pletené barety, zdobené kamínky nebo ze sametu.

zdroj: pexels.com

Stylové čepice

Mezi další módní pecky tohoto podzimu patří čepice s kšiltem, a to nejčastěji v černé barvě. Budete v ní vypadat velmi elegantně a hodí se jak k sukni, tak ke kalhotám.

zdroj: pexels.com

Barevné klobouky

Jelikož podzim bývá sychravý a pochmurný, je potřeba ho prozářit. Myslete na celkový vzhled outfitu a sáhněte například po pestrobarevném klobouku, který vám dodá ten správný šmrnc i náladu.

zdroj: pexels.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram