Trenky, slipy nebo boxerky? Připravili jsme pro vás manuál pěti verzí spodního prádla pro muže

Trenky, slipy nebo boxerky? Připravili jsme pro vás manuál pěti verzí spodního prádla pro muže

Variant spodního prádla i pro muže je celá řada. Nemusíme se nakonec zastavit jen na třech základních. Určitě už jste slyšeli o pánských tangách, ale co teprve pánské jockstrapy? I ty získávají na své popularitě.

foto: Pexels / Lucas Ribeiro

KLASIKU STÁLE TVOŘÍ TRENÝRKY

Řekneme si to upřímně, trenýrky jsou základním a velmi pohodlným kouskem v pánském spodním prádle. Preferuje je většina mužů, a to pro jejich schopnost řádně větrat, což se zároveň řadí do velkých zdravotních bonusů, navíc jsou díky svému prostoru a širokým nohavičkám maximálně pohodlné, a pokud si zvyknete na pocit, že vás nikde nic netlačí, dost možná už nebudete chtít vyzkoušet nic jiného. Bavlněné trenýrky jsou, co se oblíbenosti týče, trojkou na trhu, a pokud je jejich majitel spokojený, rozhodně se to kladně odrazí i na jeho náladě vůči okolí.  

Trenýrky Represent Exclusive Ali Ready to ride / ASTRATEX 319 Kč

STYLOVĚ V BOXERKÁCH

I když je tento článek směřovaný více pro muže, musíme uznat, že právě většina žen by na mužích volila tento stylový kousek. Pánské boxerky totiž dokážou udržet vše tam, kde to má být, jsou hezky obepnuté na těle a jednoduše působí sexy dojmem. Navíc skýtají mnoho výhod od pestrosti tvarů, materiálů, barevných a vtipných potisků, ale také funkcí. Sedí tak perfektně sportovcům stejně jako podnikatelům, nemačkají se a prostě vypadají dobře! A ano, i mezi muži je tento kousek spodního prádla nejvíce oblíbený.

Boxerky Flamingo / ASTRATEX 399 Kč

ZPÁTKY V ČASE PRO SLIPY?

Ale kdepak, slipy jsou pořád jedním z hlavních trendů, které muži vyhledávají, vlastně po boxerkách je to nejvíce skloňované pánské spodní prádlo. Ocení ho skuteční fajnšmekři a opravdu neplatí, že je naposledy nosili vaši otcové. Jejich obrovskou výhodou je úspora materiálu, kterou oceníte zejména v horkých dnech, ale také to, že vás neomezuje žádné shrnování nohaviček ani mačkání pod kalhotami. Takže pokud stále ještě preferujete slipy, říkáme ano, jen tak dál!

Modré pruhované slipy Various Trim I / ASTRATEX 199 Kč

JOCKSTRAPY PRO ODVÁŽNÉ

Jockstrapy, nebo také zkráceně jocksy, jsou pro odvážnější povahy, ale všeobecně se v tamtamech říká, že je jakmile vyzkoušíte, už nechcete jinak. Zepředu vypadají jockstrapy jako slipy, zezadu však najdete pouze dva elastické popruhy. Za tímto kouskem spodního prádla tak najdete neuvěřitelné pohodlí jak během sportování, tak i v rámci klasického nošení. A že máte holé pozadí? To přeci není pod džínsy vidět. Užijte si nevídaného pohodlí, pravděpodobně budete mile překvapeni.

Jockstrapy Maddox / ASTRATEX 300 Kč

VYZKOUŠEJTE PÁNSKÁ TANGA

Tak dobrá, pánská tanga jsou přeci jen extravagantnějším kouskem, to ale neznamená, že vám nemohou dopřát pocit pohodlí a lehkosti. Právě díky tomu, jak málo látky na nich najdete, můžete se, zejména přes horké letní měsíce, cítit maximálně pohodlně. Pánská tanga preferují muži sportovci, kteří díky správnému výběru nachází v tangách maximální komfort. Vyhledávají je ale i mnohé páry, kterým přináší to správné koření na chvíle pro dva. Jsou pro vás pánská tanga naprostou novinkou? Najděte si čas i peníze, které do nich investujete, jen tak můžete získat maximum z minima látky.

Tanga Balance / ASTRATEX 299 Kč

BONUSOVÝ TIP NA ZÁVĚR

Sice to není na úplně celoroční a běžné nošení, ale pánské plavky v těchto měsících klidně vynosíte po celý den, alespoň pokud od rána do večera užíváte prostor koupaliště nebo vlastní zahrady s bazénem. Pak i takové prádlo musíte vybírat s rozmyslem, abyste se v něm po několik budoucích hodin cítili komfortně.

Koupací šortky GANT Cullen - tyrkysova / ASTRATEX 1 804 Kč

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram