Třpytivá inspirace pro ženy, muže i ty nejmenší

Třpytivá inspirace pro ženy, muže i ty nejmenší

Kvapem se blíží sváteční čas a s ním i mnoho společenských příležitostí. Právě v tento čas je důležité zazářit!

Nejenom vánoční výzdoba musí být plná lesku, třpytu a záře. I šatník si zaslouží speciální pozornost. Celý rok není nikdy moc vhodná šance obléknout si třpytivé oblečení. To se však razantně mění právě teď. Vánoce a konec roku sebou přinášejí i příjemné chvíle kromě hektických nákupů, shánění dárků a nekonečného vaření či pečení. Nese s sebou i pracovní večeře, firemní oslavy, rodinné sešlosti, romantické vánoční randění nebo návštěvu společenských akcí. Čím jiným oslnit než šaty, botami nebo doplňky stylově laděnými do vánočního ducha? Třpytky a flitry zaručeně vykouzlí tu správnou atmosféru!

Šaty

Podle příležitosti se dají vybrat i vhodné třpytivé šaty. Delší róba se hodí na okázalé večírky a oficiální akce, kde je skoro předepsáno být za princeznu. Nápadité je také vrstvení bílé a blýskavého materiálu. Působí to moderně a svěže. Elegantní a pestré flitrové šaty nepotřebují mnoho doplňků. Krátké blyštivé šaty jsou vhodné na uvolněné večírky, kde nejsou psaná pravidla. Jsou tak trochu vyzývavé a sexy, tudíž vyniknou nejlépe pod světly na tanečním parketě nebo u romantické večeře. Nejpopulárnější je zlatá, tělová a měděná barva. 

Boty

Móda tento rok dává na výběr. Konečně se umoudřila a myslí i na ty, kteří nenosí podpatky nebo si od nich jen chtějí odpočinout. Stylové, třpytem zahalené tenisky nebo baleríny jsou krásnou i praktickou alternativou vysokých lodiček. Podle nálady si můžete vybrat to, co se nejlépe hodí k dané příležitosti. Samozřejmě klasické lodičky poseté mnoha kamínky a štrasem vždy zůstanou ženským symbolem, který oslní vždy a všude.

Doplňky

Pokud se třeba necítíte na flitrové šaty, tak je tu jiný způsob, jak zazářit. Nenápadně se dá být za hvězdu, jestliže si pořídíte blýskavou kabelku. Ta je nádherným skrytým projevem trendu i stylu. Jednoduché tvary se preferují, protože samotný materiál je výrazný. Dokonce i třpytivý obal na telefon je veselým a vtipným doplňkem. Nebojte se barvených třpytivých kombinací na kabelkách!

Muži

Třpyt v mužském podání potřebuje střídmost. Promyšlené jednotlivé kousky šatníku, kde flitry budou, je základem celkového vzhledu. Pro pány jsou skvělou volbou tenisky. I ty nejluxusnější značky tvoří třpytivé boty pro muže. Působí totiž vtipně, ale i moderně. Pro odvážnější typy je skvělý nápad doladit oblek třpytivou šálou. Třeba ve stejné barvě jako partnerka? Pro mladší generaci se hodí značková mikina s flitrovým panelem. U mužů tady platí, že méně je více. Ale elegantní sako poseté černými flitry je zde výjimkou! Je tak neobvyklé a sofistikované!

Děti

U dětí lze třpytivou fantazii popustit na maximum. Děti vše třpytivé přímo milují. Zejména holčičky ocení blýskavé šatičky, boty i čelenku do vlasů nebo svetr posetý flitry. Chlapečci mohou mít decentní třpyt třeba na kozačkách nebo na malém motýlku. Zlatá i stříbrná barva je neutrální pro obě pohlaví. Děti působí velmi slavnostně ve třpytivém oblečení a není nic roztomilejšího. I ti nejmenší mohou být za malé vánoční hvězdy!

 pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram