Únorové Must Haves podlehly černobílé

Únorové Must Haves podlehly černobílé

V záplavě růžové a červené, které se k nám s prvními únorovými dny blíží, jsme neodolali a podlehli. Jejich pravému opaku. Černé a bílé. 

Kabelka Lindex 699 Kč ; Sada utěrek Sifcon 299  Kč ; Top Reserved 599 Kč ; Lodičky Dorothy Perkins 599 Kč ; Krém na ruce Bahoma London 179 Kč ; Krajkované body H&M 899 Kč ; Šátek Mango 399 Kč 

Jako dobro a zlo. Jako noc a den. Jako černá a bílá. Tak vzdálené si jsou, přitom se k sobě tolik hodí. Neodolali jsme jim a mezitím, co všude křičí odstíny růžové a rudé, dopřáli jsme si trochu té klasiky v černé a bílé. A o nich bude náš únor. Byť nás čeká jen osmadvacet dní a odstínů černé a bílé přeci jen není tolik jako růžové, i tak to může stát zato. Ať už máte únor v oblibě či nikoli, tak jako tak doporučujeme začít krajkovaným body. Najdete je všude a slibujeme, že až si ho obléknete, uvidíte se v novém světle. 

"Černá a bílá vždy vypadají moderně. Ať už to slovo znamená cokoli."
- Karl Lagerfeld

Jelikož je plesová sezóna v plném proudu, naskytuje se skvělá záminka pro koupi nového páru lodiček i menší kabelky přes rameno. A protože černá a bílá je o kontrastech, jsou kontrastní i naše Must Haves. Romantické krajkované body a lodičky na jehlovém podpatku totiž nemohou vyniknout k ničemu více než ke sportovní mikině. Nechejte ty protiklady vyznít. Oblékněte se do černobílé. Zajďete si 14. února na oběd sama, cestou si kupte puget oblíbených květin a podlehněte.  

Podlehněte moderní černé a bílé.

Ať už to znamená cokoli.

zoot.cz ; answear.cz ; bonami.cz ; lindex.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram