V letošní zimě jsou in krémové a bílé barvy

V letošní zimě jsou in krémové a bílé barvy

Ve světě módy se trendy stále mění a není tajemstvím, že bílá barva ovládla Vánoce i módní kousky letošního roku. I když se bílá nejčastěji nosí v letních měsících, tak je tomu tento rok jinak.

Je pravdou, že bílé barvy opticky trochu rozšiřují, ale se správnou kombinací je vše v pořádku. Pokud raději dáváte přednost zemitým tónům, tak vás potěší, že druhým žhavým kandidátem je krémová barva. Jak správně tyto barvy sladit?

Vhodné kombinace

Mnozí si myslí, že je obtížné propojit světlé kousky mezi sebou, ale opak je pravdou. Nadčasová klasika vždy byla a stále zůstává černo-bílá souhra. Díky světlým tónům získáte šmrnc a alespoň trochu prozáříte mrazivou zimu. Většina lidí nosí v zimních měsících pouze šedé, hnědé a černé barvy. Proto je letoškem krémová a bílá vítanou vzpruhou.

Bílá a džínovina

Krásná a zajímavá kombinace, která upoutá na první pohled. Každý máme alespoň jedny džíny ve skříni, tak je pojďte využít. Můžete bílou barvu lehce propojit s džíny, džínovou bundičkou a dílo je dokonáno.

Dáma každým coulem

Je bílá vaše barva? Pak budete za pravou dámu, pokud se do ní zahalíte od hlavy až k patě. Bílá barva budí dojem sebedůvěry a luxusu, jen pozor, je na ní vše vidět. Můžete sáhnout také po oversized velikosti, která sluší opravdu každému.

Hnědá a bílá

Opět krásná a teplá kombinace, která zahřeje už od pohledu. Pokud nerada nosíte černou, pak hnědá bude pro vás to pravé. Sluší především blondýnkám a brunetkám. Světlejší odstíny hnědé zase skvěle padnou černovláskám.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram