V říjnu se s vámi dělíme o největší kosmetické vychytávky

V říjnu se s vámi dělíme o největší kosmetické vychytávky

V říjnovém redakčním článku vám prozradíme, co používáme za kosmetiku. Od šamponů, přes kartáčky až k lakům na nehty. Pohodlně se usaďte. Tolik tipů najednou jste ještě nedostali. 

Péťa (šéfredaktorka)

"Já a zuby... Bude to delšíííí. A taky barvy podzimu...

Už kdysi jsem se k tomuto tématu chtěla vyjádřit, ale až teď nastal ten správný čas. Nemám ani jeden kaz, ani jednou mi zubařka nic nevrtala. Né, že bych se chtěla vytahovat, ale je to paráda. Na zuby jsem pedant, ale né zas takový, jak by si mohl někdo představovat. Nesnáším zubní pasty a to ani dětské! Takže si dovedete přestavit reakci zubařky, žé? Už jí to raději neříkám. Zuby si čistím jahodami, kokosovým olejem, kokosovým olejem s černým uhlím, kam přidávám konopnou složku na dásně. Taky Weledou, pastou ze solí z mrtvého moře. A za sebe říkám, že je to pěkný... je prostě ošklivá! A mám novinku. UPOZORNĚNÍ - TOHLE NENÍ REKLAMA :-) Doporučení od slečny Sandry, díky. Přírodní zubní kartáček YONI - čerstvý kartáček je velmi šťavnatý a plný léčivé silice. Ta neutralizuje pH a spouští v ústech chemickou reakci, při které se vylučují látky obnovující sklovinu a přirozenou vitalitu zubů. Víte, co znamená čistit si zuby klackem? Nevíte. Doporučuji, je to skvělé! Zbývající část mého pro tentokrát kosmetického koutečku je pro mě nová kosmetika CATRICE. Ty laky na nehty jsou dokonalé!!!"

Bára

"Všude kolem jsou neustále ty samé značky a reklamy dokola, jako přes kopírák. Teď vám ale chci ukázat mých pár tipů, které na vás z každého rohu nepokřikují, abyste si je koupila, ale stojí opravdu za to! Můj první kouzelník je Miraclean, neboli miracle (zázrak) a clean (čistý). Je to zinková emulze, kterou mi nedávno doporučila maskérka z Ohnivého kuřete. Takže i pro mě je to naprostá novinka. Regeneruje a pomáhá zbavit se akné, na které i ve svém věku celkem trpím, poněvadž moje pleť dostává pěkně zabrat. Když sečtete vrstvy make upu na natáčení, divadelní prach, světla a reflektory, stresík, kvapný režim, tak mě může zachránit opravdu jen zázrak. Můj další dobrý tip je divadelní líčení značky Kryolan. Co víc vám může důkladněji skrýt nedostatky, a zvýraznit, co potřebujete, než divadelní make up. Tuhle paletku rtěnek zbožňuji i do civilního použití, a jestli dobře počítám, mám ji přes dva roky. A u rtů ještě zůstaneme. Když nechci tolik výrazné rty ale jen lesk, použiju Lip Injection. Nejde o žádný botox ani injekce, ale tenhle lesk vám rtíky svým jedinečným složením o trochu víc pusu nafoukne. Konečně můj lak zpevňovač záchranář. Teď dobře čtěte vy, co se vám nehty lámou při pouhém pohledu. Je to zpevňovač na přírodní nehty. Je jen na vás, kolik vrstev nanesete, ale pozor! Je natolik funkční, že při sedmé vrstvě hrozí, že budou nehty natolik tvrdé, že by vám mohly zčernat, protože nebudou mít dostatečnou pružnost. To ale neberte jako smrtelné nebezpečí, naopak. Prostě funguje a při častém používání získáte luxusní výsledek."

Janča

"Podzim je tu a já jsem zjistila, jak moc ho mám ráda! Vlastně víc, než jsem tušila. Všechno barevné a kouzelné! S pár dny babího léta navíc vše dostává ještě hezčí nádech a tak nezahálím a trávím co nejvíce času v přírodě. Nakonec přece hledám svou ztracenou kondici po porodu a věřím, že ji brzy budu mít plně zpět. Také jsem poprvé usedla za šicí stroj a z fleku ušila pro toho mého chlapečka kalhoty, jen jaksi o dvě čísla menší než potřebuje - nu, učený z nebe nespadl, příště to bude lepší. A do finále mi dorazily zásoby přírodních mýdel a přírodní kosmetiky, kterou mám tak ráda. Znáte Friends with nature? Jestli ne, je nejvyšší čas se seznámit. Stoprocentně přírodní výrobky vás nadchnou tím, jak vypadají, tím, jak se používají, i tím, jak voní :-) "

Žanet

"Pomocníčci v tubě a kelímku - přirozená krása, pojem, který se nepoštěstí používat každé z nás. Před nedávnem jsem objevila úžasnou, voňavou, jemnou dekorativní kosmetiku Freedom. Pudry, bronzery, rtěnky, řasenky... Prostě vše bez čeho se moderní žena neobejde. A když chci vyjít do společnosti, ne jako máma a hospodyňka, nýbrž jako sebevědomá žena, nikdy mi nesmí chybět v kabelce rudá rtěnka Estée lauder, tónovač pleti Giordani Gold a hnědo-zlatý lak na nehty Fleur de Santé. To vše umocněno parfémem DKNY-  Be delicious. A nedostatky? Máme je všechny a nesmíme se za ně stydět, protože i s nimi jsme každá krásná! Abych ukázala, že ani já se nestydím si ty mé nedostatky přiznat, prozradím, jak se snažím si od nich pomoci. Kupříkladu krém na akné Skinoren, krémy do kabelky pro extrémně suché ruce Belobaza či depilační pásky na hodně rostoucí obočí Step Crystal."

Verča

"Ochladilo se, natáhla jsem veselé ponožky a musela se trochu víc začít starat o svojí pleť. Příchod podzimu ji rozhodně nadchl méně než mě. (Protože já podzim miluju!) Ke každodennímu dočištění pleti používám černé ubrousky od Baley s uhlím a zdá se mi, že vážně fungují. Jednou dvakrát do týdne používám masku Pure Clay, která zanechává pleť vyčištěnou a jemnou. K oblíbení si ústní vody v tabletkách stačilo jedno použití a stejné to bylo i s tuhým parfémem. Lush jednoduše umí tak, jak nikdo jiný ne. Jo a s podzimem kromě času na hezké ponožky a huňaté šály přišel čas ještě na jednu věc - tmavé laky na nehty! Když se tak zamyslím, vlastně mám jen tyhle tři... Veřejně se přiznávám. Jdu si nějaké dokoupit... Milé čtenářky a čtenáři, užívejte si říjen, listopad a celý podzim. Má tolik barev a tolik možností! "

Matěj

"Čus MÓDŇÁCI, stejně jako mé drahé kolegyně a celkově ženská populace i my kluci se o sebe rádi staráme, proto u mě v koupelně najdete vystavenou celkem velkou kopu přípravků... Když přeskočím svou každodenní rutinu a přenesu se rovnou do koupelny, nedokážu rozhodně fungovat bez svého oblíbeného šamponuTimotei, který je vyroben bez parabenů a použití běžných konzervantů. Nejoblíbenější je pravděpodobně šampon s výtažkem z oleje ze sladkých mandlí. Co se týče sprchových gelů a tělového peelingu, střídám Lush a Yves Rocher, jelikož se jedná o přírodní produkty. Zubní kartáček mám přizpůsobený k citlivosti zubů. Pastu Dontodent jsem zvolil podle recenzí, vyhovuje mi. Deodorant jedině Dior – FahrenHeit. Proces zvaný hygiena mám za sebou, a proto se posouvám k čočkám značky Desio, bez kterých bych nevyšel, k čemuž samozřejmě potřebuji i kvalitní roztok. Jsou dny, kdy používám make up a vůbec se to nestydím přiznat, každopádně volím přirozený look, jelikož nechci, aby to bylo na první pohled znát. Aplikuji si kombinaci světlého a tmavého make upu značky Yves Rocher. Jakmile mám hotovo, použiji pudr Essence a nakonec potvrdím fixačním sprejem Revolution. Nejdůležitější je, aby se člověk cítil dobře, proto si pořiďte kosmetiku, která vám nejen udělá radost, ale také splní účel. Žijeme (pravděpodobně) jen jednou, a proto se musíme hýčkat. "

Foto: vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram