Vánoční atmosféru vám do kuchyně vnese kolekce Winter Bakery

Vánoční atmosféru vám do kuchyně vnese kolekce Winter Bakery

Užijte si nejkrásnější svátky roku v hřejivém prostředí svého domova a doplňte ho kousky z kolekce Winter Bakery.

Dejte vašemu interiéru tu pravou chuť Vánoc. Provoňte si domov skořicí, hřebíčkem a perníčky. A aby bylo pečení opravdu stylové a tematické, koukněte se po produktech nové kolekce Winter Bakery. Je celá pomalovaná i vytvarovaná do vánočních motivů. Cukroví budete moci naskládat na talíř ve tvaru stromečku a zapálit si svícen, který hlídá figurka perníčka nebo Santa Clause. Kolekce stojí na bílém porcelánovém základu se zdobením v tradičních vánočních odstínech - hnědé, červené a zelené. 

V kolekci kromě nádobí najdete i ozdobičky, prostírání a ubrus. Můžete si vybrat mezi porcelánovými ozdobami, látkovými a dřevěnými, díky tomu s nimi ideálně doplníte svou vánoční výzdobu. I textilie pokrývá roztomilý vánoční dekor se Santa Clausem, stromečkem a perníčky. A nebojte se, že by šlo o nějaký americký kýč. Winter Bakery dýchá Vánocemi, ale hezky decentně.

Zpříjemnit si vánoční chvíle můžete i díky porcelánovým hrníčkům, které jsou jako dělané na svařené víno nebo domácí punč. Hrnečky najdete v několika velikostech, tvarech i s rozdílnými vzory. Stejně tak si můžete vybrat mezi talíři na cukroví nebo jiné vánoční dobroty. 

luxurytable.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram