Váš chytrý šatník: podzimní kolekce Lindex

Váš chytrý šatník: podzimní kolekce Lindex

Otevřít skříň, vybrat ty pravé kousky a do pár minut odejít. Sen každé ženy! Ovšem nyní se může stát skutečností. Oděvní značka Lindex vám s tím totiž hravě pomůže.

Nová podzimní kolekce Lindex není jen další kolekcí v řadě. Jak jsme již u této švédské značky zvyklí, vždy za představením nové kolekce stojí také nová myšlenka, a ani nyní tomu není jinak. Lindex tento koncept pojal opět o něco hlouběji - nese totiž název „Váš chytrý šatník".

Oděvní značka Lindex chce totiž své zákazníky přivést k zodpovědnějšímu nakupování, inspirovat k vytvoření udržitelnějšího šatníku a vyhnout se tak bezhlavému nakupování oblečení, které vaši skříň zaplní k prasknutí, ale vás nikdy nezbaví pocitu, že vlastně nemáte, co na sebe.

Tento koncept je postaven na třech krocích, a to nalezení dobře padnoucích modelů a vašich oblíbených barev a zároveň přidání dalších speciálních kousků, které dotvoří váš celkový look.

Lindex nabízí služby osobních stylistů, kteří vám kromě cenných rad také pomohou s výběrem těch pravých kousků a dotvoření vašeho osobního stylu. Při další návštěvě tak půjdete najisto a už se nebude stávat, že budete každé ráno přemýšlet nad tím, co si obléknout do školy nebo do práce. Váš šatník se stane udržitelnějším a čas, který jste jindy trávili před skříní nyní budete moci prosedět třeba u rodinné snídaně. A za to nám to stojí!

V rámci doprovodného programu pražského Fashion weeku byla představena právě tato podzimní kolekce. Akce se zúčastnily herečky Andrea Kerestešová Růžičková, Lenka Zahradnická s dcerkou, Lída Rašilová s dcerkou, Marika Šoposká, Petra Nesvačilová, Nikol Moravcová, Michaela Štoudková, Veronika Hejlíková a bloggerka Ina T. či tenistka Andrea Sestini Hlaváčková s dcerkou Isabellkou, které na akci oblékly outfity z aktuální kolekce Lindex a Lindex Baby. Akci podpořila i česká plus-size modelka Natálie Debnárová.

lindex.com @lindexofficial, foto Nikola Ramešová @nikolaramesova 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram