Vpusťte si jaro do domu

Vpusťte si jaro do domu

Sluníčko už nabírá na intenzitě a jaro konečně vystrkuje své růžky. Jaro je oslavou začátku nového života, tak pojďme trochu té radosti pustit i do toho svého. Na jaké jarní tipy se můžete těšit? Barvy, květiny a dekorace.

V dnešních dnech je potřeba hledat radost a také si ji dělat. Kupte si květiny a nechte rozzářit své domovy výraznými barvami a jarním stylem.

Nový kabát

Jaro je ideálním měsícem pro vymalování všech místností. Máte rádi pastelové barvy? Růžová, zelená, modrá a žlutá jsou pro jarní dny vždy skvělou volbou. Čerstvý nátěr dodá vašemu bydlení nový šmrnc. Slaďte jej s barvou nábytku i doplňků.

Snadná cesta

Tou nejjednodušší cestou, jak v bytě navodit tu pravou jarní atmosféru, jsou květiny. Kupte si tulipány a dejte je do průhledné vázy nebo si na louce natrhejte luční kvítí. Ten, kdo není nadšenec do květin, může sáhnout po výzdobě, vonných svíčkách nebo difuzérech.

Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi…

Zrcadla jsou skvělými pomocníky při odrážení světla. Kupte si velké zrcadlo a namiřte jej naproti oknu. Krásně vám prozáří místnost a bude praktickým doplňkem. Pořiďte si také dlouhé bílé záclony, které opticky zvětší váš prostor.

Barvy, kam se podíváš

Jarní atmosféra tkví v detailech. Vyberte si barevné mísy, vázy a krásné stolky. Myslete i na povlečení, nejlepší barvou je určitě zelená ve všech svých odstínech. Krásné jarní barvy dodají vaší ložnici tu pravou eleganci.

 

Zdroj foto: Pinterest.com, Pixbay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram