Všechny tváře vody Terezy Sabáčkové ohromily Žofín

Všechny tváře vody Terezy Sabáčkové ohromily Žofín

Tereza Sabáčková uchvátila svou velkolepou únorovou přehlídkou. Pojmenovala ji "Všechny tváře vody" a na molo poslala spoustu známých českých žen.

Velkolepý program si přichystala česká návrhářka Tereza Sabáčková pro svou únorovou přehlídku v prostorách pražského paláce Žofín. Na módní molo přivedla také mnoho známých tváří, ať už v roli hudebníků a doprovodné zábavy, tak v roli modelek. O hudební doplnění večera se postaral Václav Noid Bárta, trio Inflagranti, Eva Burešová a Kamila Nývltová. V rámci večera byl také poprvé odprezentován klip ke knize Galateia, kterou pod vodou se známými tvářemi (a v šatech Terezy Sabáčkové) nafotila Lucie Drlíková. Kromě nádherných prostor Žofínského paláce se návštěvníci přehlídky kochali také povedenými animacemi na velkých plátnech. 

Na molo vykročilo několik známých žen - nechyběly Miss Andrea Bezděková, Nikol Švantnerová a Iveta Lutovská, blogerka Nikol Moravcová a ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko. Na mole se ukázala i herečka Nela Boudová. Všechny modelky vynesly skvostné róby plné romantiky, plně podtrhující ženskou postavu. Byť byla kolekce pojmenována Všechny tváře vody, dlouhé plesové šaty z dílny Terezy Sabáčkové měly i jiné barvy než odstíny modré. Většina modelů se vyznačovala krajkovým zdobením na vrchním díle a splývavými sukněmi. A co návrhářku inspirovalo k tématice vody? "Voda je výjimečný prvek, který považuji za velmi magický už jen proto, kolik tváří má. A také proto, že odráží to, s čím se setká," vysvětlila po přehlídce Sabáčková.

Jak již bývá zvykem, na závěr přišly na molo nevěsty. Kromě tradičních svatebních šatů jsme mohli vidět také komplety složené z topu a dlouhé sukně. Celý večer tak dovršil svého maxima. "Tento večer je pro mě opravdu výjimečný. Jsem strašně moc ráda, že se nám celý dnešek povedl a to hlavně proto, že jsou tu lidé, se kterými pracuji již dlouho a jsou mými přáteli," byla na závěr přehlídky příjemně dojatá Tereza Sabáčková. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram