Z redakce Móda.cz tento prosinec ve vánočním duchu

Z redakce Móda.cz tento prosinec ve vánočním duchu

Stromeček, cukroví, trhy, punče, dárky a první větší nadílka sněhu. Prosinec si užíváme přesně tak, jak se patří.

Péťa (šéfredaktorka)

​"Milí čtenáři, chtěla bych nejprve poděkovat za přízeň v roce 2017 a slíbit, že v tom dalším roce budeme zase o kousek lepší. ​

Předvánoční čas je tak krásný. Snažím se ho užít se svými blízkými, rodinou a přáteli, protože co je víc. Vánoční Praha i vánoční Kladno mají své kouzlo a já si jednou do roka vychutnávám svařené červené víno a tentokrát jsem okusila i bílé. Za sebe říkám, že červené vede. V Praze jsem byla s naší Bárou a den jsme si náležitě užily. Báječné chvíle:) Obídek, svářo, návštěva u módního návrháře Miroslava Bárty, stromeček, fotky a hlavně babský pokec. Ten předvánoční čas miluju a miluju i Vánoce, ale co si budeme povídat. Silvestrem by se vše mohlo přehoupnout do pátého měsíce a mohlo by být klidně jaro, léto... Všem přeji šťastné a veselé a  jen to dobré. V novém roce mnoho zdraví! Užijte si svátky, přátelé Módy!"

Janča

"Vánoční výzdoba a cukroví mě zatím míjí, i přesto, že Štědrý den už klepe na dveře. Snad ale vše ještě "za pět dvanáct" stihnu, nepropadám panice. Raději si užívám čas se svou rodinou, ochutnávám nové dobrůtky, jako Wineládu (která je mimochodem lahůdkou číslo jedna) nebo čokoládu s levandulí. Brněnské vánoční trhy na Zelňáku nadchnou snad i největší sváteční zarputilce a já se pomalu těším, až všichni zasedneme k štědrovečerní tabuli a užijeme si několik dní klidu, pohody, příjemných setkání a určitého očekávání se vstupem do nového roku. Všem přeji nádherné Vánoce a čas plný lásky, zdraví i spokojenosti." 

Žanet

"A je to tady! Prosinec, čas vánoční! Atmosféra Vánoc se na nás valí, kam se podíváme. Výlohy, bilboardy, noviny, internet, rádio, prostě Váá-noo-cee! A já to miluji. Syn se každý den ptá, kdy už bude Ježíšek, zatím co já peču poslední cukroví, došívám a dokupuji dárky (hlavně nezapomenout na seznam pro Ježíška), balím, zdobím a uklízím. Užíváme svátečních domácích chvilek, třeba s výbornou kávou nebo čajem a sladkým cukrovím. Atmosféru nám vytváří také vonné svíčky s vánoční vůní jablek, skořice, jehličí... Takže milé čtenářky a čtenáři, nezapomínejte na to, že Vánoce jsou hlavně o nás, o tom jak si je dokážeme užít. Všem vám přeji krásné, klidné a pohodové vánoční svátky. Ať každý z vás najde pod stromečkem právě to své velké přání, ať už je jakékoli!"

Bára

"Když slyším tu obligátní větu "Nesnáším Vánoce," vyskočila bych z kůže. Vůbec nechápu, jak někdo může mít takový odpor. Je přeci jen a jen na nás, jak Vánoce prožijeme. Nikdo nás do ničeho nemůže nutit. Ne, nemůže! Kašlete na ten stres a shon, zastavte se a zamyslete se, co je kouzlo opravdových Vánoc. Kašlete na drahé dárky a využijte povánočních výprodejů. Kašlete na zalidněné obchoďáky a zkuste být víc doma a najít vánoční pohodu. Stejně se nutíme do tradiční štědrovečerní tabule, která chutná jen málo komu. Vánoce jsou rodinným svátkem a dělá ho teplo domova, nikoliv pot a stres. A že jsem na Vánoce bez partnera? Určitě každý zažil alespoň jedny pokažené Vánoce kvůli špatnému dárku a prořeknutí, zklamanému očekávání... Pche! Letos chci klid a mír, napapané bříško a odpočinek. To jsou ty pravé vánoční dárky! Šťastné a veselé!"

Verča

"I letos balím dárky do přírodního hnědého papíru a převazuji je provázkem. Doplňuji to zlatými samolepkami namísto izolepy a baví mě to daleko víc než barevné papíry se Santa Clausem a zasněženou krajinou. Přestože některé dárky balím, jiné teprve sháním a dosyta si u toho užívám vánoční atmosféry. Ty trhy, všude stromečky, světýlka, trdelníky a horké nápoje v barevných kelímcích. A jak tu tak píšu o konci roku 2017, nedalo mi to a našla jsem loňský článek. Psala jsem, ať věříte, že sedmička v letopočtu bude magická a přinese nečekané. U mě se stalo. Sice ne vždy jen to pozitivní, ale i tak to dobré převládalo. Alespoň to tak chci cítit. Vánoce, tak už pojďte."

Milé čtenářky a milí čtenáři, za redakci Móda.cz vám přejeme klidné svátky plné lásky se svými nejbližšími. Užijte si je a zkuste věřit, že i přes nepřízeň hvězd může být rok 2018 stejně dobrý, jako ten předchozí.

A nebo lepší.

Foto: vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram