Za českými návrháři a šperkaři na Grace'n'Glamour

Za českými návrháři a šperkaři na Grace'n'Glamour

Již VI. ročník Grace'n'Glamour vás zve na setkání s českými módními návrháři a šperkaři. Vyrazte s námi za kvalitními produkty z dílen našich nejlepších designérů.

Srdečně vás zveme na výjimečnou módní událost Grace'n'Glamour do luxusního prostředí hotelu Mandarin Oriental Prague na Malé Straně, kde se již první prosincovou neděli můžete setkat tváří v tvář s pětadvaceti českými návrháři a šperkaři.

V neděli 7. prosince proběhne již VI. ročník Grace'n'Glamour, módní událost, která vám přináší jedinečnou možnost poznat aktuální tvorbu českých módních návrhářů i designérů šperků a dokonce i je samotné. A nejen to! To nejlepší z jejich tvorby si můžete nejen prohlédnout ale i zakoupit! Módní událost Grace'n'Glamour vám v nádherných prostorách bývalého kláštera nabídne i možnost obstarat vánoční dárky pro vaše blízké.

Grace'n'Glamour je nejen inspirace, ale současně příležitost i pro ty nejnáročnější sebevědomé ženy, ozvláštnit a doplnit si šatník o mimořádné kousky.

Zpestřením zimního odpoledne, prodchnutého předvánoční atmosférou, budou besedy herce Jana Čenského s vystavujícími designéry, doplněné o živé ukázky z jejich aktuálních kolekcí.

Na předvánoční Grace'n'Glamour přijal pozvání Thomas Lafont, chef designer firmy LAFONT, jenž svým šarmem ve francouzském brýlovém designu pokračuje v tradici slavné pařížské optické rodiny. Sám návrhář říká: „Vize vzoru a barvy přichází bleskem a tento přelud přejde v jasný vědomý proces." Beseda s tímto charismatickým návrhářem zaujme nejen milovnice luxusních designových brýlí.

Přijďte a setkejte se tváří v tvář s českými návrháři a šperkaři, jejichž jména jsou jistotou kvality, luxusu, originality a dokonalého řemesla!

Který z nich se stane vaším favoritem?
Iveta Pecuchová, Veronika Bijok, Ritore, Kateřina Jurišić, Veršatyl, Tereza VU, Alena Heinrichová - by Adrianet, Kateřina Geislerová, Anna Cichá a Radka Hortová – About, Jan Horníček, Monika Vaverová, Nomio, Dana Bezděková, Tereza Čermáková, LU – leather utilities, Eliška Tomková - Elisha Mode, Jaroslava Procházková – JAROSLAVA, Jolana Kotábová, Mamori, Ivana Follová - IF..., Lucie Erban Mares, Markéta Kopecká, Andrea Lojkásková – LeAndrea, Dita Bednářová nebo MI Fashion Label.



Věřím, že se uvidíme!

Mandarin Oriental Prague
Nebovidská 459/1,
Malá Strana, 118 00
Praha 1

11 – 19 hodin

Vstup: 100 Kč

Zdroj: petrarka

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram