Alexis Mabille Podzim 2014 Couture

Alexis Mabille Podzim 2014 Couture

Značce Alexis Mabille vysoké šití pro nadcházející podzim zkrátka nesedlo. Mabille předvedl trochu jiný styl a je to na první pohled poznat.

U Alexis Mabille jsme si už zvykli, že během předvádění vysokého šití, se nám od něj pokaždé dostane něčeho jiného. Nebojí se pouštět do extrémů a být pořádně extravagantní, jeho nejnovější kolekce se ale zdá býti trochu rozpačitou. Celá módní řada se skládá z večerních rób, avšak nejsem si jistá, zda byste si takové kousky chtěli pořídit. Střihy jsou až příliš komplikované, některé barvy k samotnému stylu šatů občas ani nesedí. V kolekci se samozřejmě dá najít pár hezkých kousků, ale o tom by kolekce Haute couture být neměla. Měla by být dechberoucí a nádherná v každém svém detailu. Alexis Mabille jako by trochu pozapomněl na svou cílovu skupinu a řídil se jen tím, co ho zrovna napadlo.

Základní myšlenkou Alexis Mabille bylo zakomponovat pánské prvky do dámského šatníku. Takový nápad mělo již několik módních návrhářů před ním, ale zvládli ho zrealizovat podstatně lépe. Pánské elementy v dámské módě jsou v pořádku, ale snažit se je vměstnat i do večerních rób už je přílišná extravagance.

Prohlédněte si fotografie v naší galerii a posuďte sami, co vám připadá vkusné a co naopak neskutečně kýčovité. Protože ano, i takové modely Mabille v Paříži předvedl. Doufejme jen, že se rychle vrátí na tu nevyzpytatelnou cestu, kterou kráčel doposud a na níž se nám zamlouval.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram