Boty z přehlídkových mol

Boty z přehlídkových mol

Správný outfit je nutné doladit módními botami, proto jsme na týdnech módy sledovali také trendy v obouvání. A ty nejzajímavější vám přinášíme právě v tomto článku.    

Like a man

Oxfordky, mokasíny, jezdecké boty, obuv inspirovaná golfem i další unisex modely budou příští léto zaručeně in. Trendy vzhled vám zaručí kůže v tmavých tónech, khaki barva i jemné pastelové odstíny. Nezapomeňte na ozdobné detaily, např. kožené střapce, pruhy nebo perforaci.

 

(Oscar de la Renta, Victoria Beckham )

Móda bez hranic

Globalizace se projevuje už i v módě a tak se stávají módními typy obuvi kombinující odlišné styly inspirované různými kulturami. Hippie prvky se tak pojí s exotickými nebo etno detaily. Gladiátorky střídají dřevěné podpatky, jednobarevné minimalistické sandály a pestré espadrilky.

 

(Oscar de la Renta, Donna Karan)

Peep-toe

Tyto odvážné boty se poprvé objevily ve 40. letech minulého století, poté ještě několikrát slavily úspěšný návrat na módní výsluní a nyní jsou tu znovu. Pokud se nebojíte extravagance, určitě si alespoň jedny pořiďte, ale nezapomeňte na dokonalou pedikúru.

 

(Rodarte)

Metalický lesk

Sandály, loafers i oxfordky pro příští léto by se měly hlavně hodně lesknout. Nezáleží na tom, jestli si koupíte stříbrné, měděné, nebo zlaté, hlavní je, aby byly metalické a nepřehlédnutelné. Chybu rozhodně neuděláte, pokud se rozhodnete pro ty s mokrým vzhledem.

 

(J. Mendel, Ralph Lauren)

Sportovní styl

Díky komfortu a praktičnosti se sportovní styl stal velmi populárním a mezi největší trendy bude patřit i v sezoně jaro/léto 2015. Místo pestrobarevných tenisek ale dejte tentokrát přednost trendy bílé variantě.

 

(Delpozo, DKNY )

Zdroj obrázků: elleuk.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram