Cara Delevingne si zahraje v dalším filmu

Cara Delevingne si zahraje v dalším filmu

Jméno Cara Delevingne je oficiálně potvrzené pro natáčení dalšího filmu. Z hereckého osazenstva je jasné, že béčkový film to rozhodně nebude.

Na začátku tohoto měsíce se Cara Delevingne již podruhé stala Modelkou roku, nazpívala své debutní album a teď vám přinášíme další novinku. Cara si zahraje v dalším filmu. Jmenuje se Suicide Squads a je o super záporácích, kteří se vydávají na svou poslední misi. S Carou se ve snímku objeví Tom Hardy, Margot Robbie, Will Smith a Jared Leto. Jako by Cara zvládala všechny umělecké role, které se jí naskytnou.

Film se začne natáčet v Torontu v dubnu příštího roku. V kinech se objeví na začátku srpna 2016. Na zloducha Caru si tak ještě více než rok a půl budete muset počkat. Dychtíte-li však po Caře ve filmu, máme pro vás dobré zprávy. Jelikož se Cara kromě kariéry modelky zaměřuje i na hraní, potkáte se s ní ve filmu Pan, kde hraje mořskou vílu. Cara dále dostala roli v nových filmech Tulip Fever, Kids In Love a Paper Towns, v němž si střihla svou první hlavní roli.

Co se týče hudební nahrávky, tu měla Cara údajně nazpívat s Pharrellem Williamsem v Paříži. O albu se spekuluje už od konce října, Cara zatím ale mlčí a proslýchá se, že její song bude zveřejněn bez předešlého varování v momentě, kdy to budeme nejméně čekat.

Foto: ftape.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram