Co ženy milují na oblékání mužů

Co ženy milují na oblékání mužů

Když se otočíme za chlapem na ulici, má to jiný důvod, než když se za ženou otočí muž. Jsou věci, které na pánském oblékání nekonečně milujeme a chceme je vidět znovu a znovu. 

1. Dobrý vkus při výběru obuvi ženy vždy ocení. Černou na pánských botách přebila hnědá a kožené polobotky nikdy nevyjdou z módy. Milujeme také bílé kontíkové Conversky, ze kterých nevykukují ponožky. 

2. Ohrnuté nohavice a vyhrnuté rukávy - jsou zabijáckou dvojicí. Ohrnuté kalhoty na 7/8 délku jsou trendy a vykasané rukávy vyvolávají ležérní efekt podporující pohodovou náladu.

3. Zvyk pečovat o své vlasy i tvář - nepouštíme se do udávání trendu oholené/neoholené tváře, ale podotýkáme, že když o sebe umí muž pečovat, jeho vlasy jsou vždy upravené a pleť čistá a hebká, má plusové body. Vždy.   

4. Hodící se doplňky bývají záludným oříškem pro ženy a někdy se zdá, že muži je dokážou vybírat mnohem snáze. Luxusní ciferník hodinek s kvalitním páskem a drobný řetízek na zápěstí vyvolávají wow efekt. 

5. Stylová bunda se může stát základem úspěchu. Zapomeňte teď na chvíli na barevné snowboardové bundy. Myslíme totiž bundy džínové, prošívané, a nebo třeba bombery. To jsou bundy, ve kterých chceme muže vidět. 

6. Padnoucí džíny a padnoucí všechno. Ženy velmi oceňují, když si muž dokáže vybrat správný oblek, délku kalhot a padnoucí džíny. Není nic horšího než příliš krátké nebo široké nohavice a neforemné sako. 

pinterest.com ; ties.com ; menstylefashion.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram