Dior Homme a Karl Lagerfeld představují kolekci F/W14

Dior Homme a Karl Lagerfeld představují kolekci F/W14

Karl Lagerfeld opět dokazuje svůj smysl pro detail, který je třešničkou na dortu nové kolekce Dior Homme podzim/zima 2014.

Módní návrhář Karl Lagerfeld se vrací zpět na místo činu, aby nám představil svou další kampaň, tentokrát však na míru ušitou pro Krise Van Assche a „jeho“ Dior Homme podzim/zima 2014.

Lagerfeld opět odvádí skvělou práci, když fotografuje modely Aarona Gatwarda a Jasona Anthonyho oděné do ručně šitých obleků z nové kolekce Dior Homme. I přesto, že se značka často inspirovaná militantním stylem ve své motivaci letos poněkud umírnila, vojenské kousky zde rozhodně nechybí. Zelené kabáty, bundy a klasické parky v kombinaci s přísně rovnými střihy jsou toho důkazem. Kvalitní zpracování a ryzí elegance, jsou v Lagerfeldově konceptu nepřehlédnutelné, stejně tak jako neodmyslitelně ležérní móda, kterou lze velmi snadno kombinovat i s jinými styly.

Karl Lagerfeld dokazuje své mistrovství v koncepci gigantických písmen Dior, která ve výsledku tvoří nezaměnitelné a kultovní pozadí. Kolekce Dior Homme podzim/zima 2014 je již nyní k dispozici v buticích Dior po celém světě. 

 

Zdroj: thefashionisto

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram