Elsa Hosk vytvořila ve spolupráci s J. Brand udržitelnou capsule kolekci

Elsa Hosk vytvořila ve spolupráci s J. Brand udržitelnou capsule kolekci

Švédská modelka a Victoria's Secret andílek Elsa Hosk se spojila se značkou J. Brands a společně vytvořili denimovou kolekci s použitím udržitelných zdrojů. A určitě vás nadchne tak, jako nás.

Elsa Hosk miluje módu. Na svůj instagramový účet, kde ji sleduje přes pět milionů uživatelů, přidává rozmanité outfity. Nejraději kombinuje vintage s designerskými kousky. Mezi její nejoblíbenější části oblečení stále patří džíny, což byl i důvod, proč se rozhodla s touto značkou spolupracovat. Módní dům J. Brand byl uveden na losangeleský trh v roce 2005. Již od začátků dává důraz na kvalitní a ekologicky šetrné zpracování. Tato idea zaujala Elsku téměř okamžitě: „Byly to moje první značkové džíny, které jsem si v USA koupila,” řekla. 

Kolaborace obsahuje jedenáct kusů, včetně blejzrů a džínů. Vše bylo vytvořeno z recyklovaných materiálů s použitím nejmodernějších technologií.

S J. Brand mám dlouhodobý vztah a denimovou kolekci jsem s nimi chtěla vytvořit od samého počátku. Dali mi plnou kontrolu nad celým projektem, což pro mne byla mnohem větší zábava. Intenzivně jsem se podílela na všech jedenácti kusech. Jsem hrdá na to, že modré džíny z naší kolekce při výrobě spotřebovali o 90 % méně vody a na tkaniny jsme použili recyklovanou tkaninu.”

- Elsa Hosk

Kolekce #LittleJean by Elsa Hosk x J. Brand je k dostání na stránkách jbrandjeans.com a Net-a-Porter.com. Ceny se pohybují v rozmezí 220 až 1 150 euro. 

JBrandJeans.com, HarpersBazaar.com, FashionGoneRogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram