FCUK Grand Opening Fashion Show ve stylových prostorách Fashion Clubu

FCUK Grand Opening Fashion Show ve stylových prostorách Fashion Clubu

Pražský Fashion Club svým názvem i prostředím přímo vybízí k pořádání přehlídek a nejrůznějších módních akcí. Právě tady se ve středu 9. dubna od 20 hodin prezentovala britská značka French Connection. Večer moderoval Alexandr Hemala spolu s Andreou Verešovou, která zároveň několik modelů předvedla na přehlídkovém mole, čestným hostem byl Kristián Kodet. Návštěvníci se během show mohli přesvědčit, že FCUK, jak zní zkratka značky poprvé použitá při faxové korespondenci mezi pobočkami ve Velké Británii a v HongKongu, má opravdu nezaměnitelný styl – elegantní a sexy, ale zároveň drzý a svérázný.

Britská oděvní značka s provokativním názvem French Connection byla založena už před dvaačtyřiceti lety a v říjnu minulého roku otevřela svůj první butik také v České republice. Spojuje v sobě kvalitu, dostupnost a jednoduchost s důrazem na detail a je určená pro každodenní nošení.


 

Základ její dámské jarní kolekce tvoří čistě bílá v kombinaci s jemnými pastelovými tóny, zejména se žlutou, světle zelenou a broskvovou. Objevují se i potisky s květinovými nebo zvířecími motivy, krajky, výšivky či korálkové aplikace opět v podobě letos dominantních květin. Designéři se nebáli ani kontrastních kombinací boyfriend džínů s romantickými topy, jedním z nejzajímavějších byl ten s motýlovým zadním dílem.

V podobném duchu se nese i kolekce pro muže, jen má více sportovních prvků. Charakterizují ji klasické střihy, hravé vzory i výrazné potisky, kterými mohou pánové dát najevo své názory.

Veškeré modely, které jste viděli na módní přehlídce i mnoho dalších, je možné zakoupit v pražské pobočce v obchodním centru Arkády Pankrác.

Zdroje obrázků: Facebook French Connection

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram