FENDI otevírá svou vlajkovou loď v New Yorku

FENDI otevírá svou vlajkovou loď v New Yorku

FENDI otevře svou novou vlajkovou loď na newyorské Madison Avenue podle jedinečného návrhu architekta Petera Marina.

FENDI otevírá svou vlajkovou prodejnu v New Yorku na prestižní adrese rohu Madison Avenue a 57. ulice. Nejnovější obchod je ztělesněním nejvyšších standardů designu, který je ve FENDI předmětem neustálého zkoumání a podtrhuje hluboké římské kořeny značky.

Vše se odvíjí od jedinečného designu fasády, modernizované verze travertinových sloupů a oblouků, která butiku propůjčuje nadčasovou, avšak moderní římskou atmosféru. Jako architektonická inspirace zde zjevně posloužil Palazzo della Civiltà Italiana, nové sídlo FENDI v Římě.

Obchod, navržený architektem Peterem Marinem, se rozkládá na dvou podlažích o celkové výměře 380 metrů čtverečních a nejen svým architektonickým pojetím, ale i interiérem je oslavou italského minimalismu a DNA římského módního domu.

 

 

Luxusní interiér se může pochlubit strukturovanou kombinací vybraných přírodních materiálů, které v sobě mísí nejrůznější druhy dřeva, mramoru a kožešin. Ty se skvěle snoubí s ručně nanášenou omítkou a lakovanými stěnami v barevné paletě od hnědé po zlatou, stříbrnou a bílou.

Z celého prostoru pak na návštěvníky dýchá atmosféra ruční práce, odrážející nejvyšší stupeň řemeslného umění módního domu FENDI.

 

Zdroj: FENDI

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram