Haute Couture Ulyana Sergeenko o bustierech, rudé a tmavě modré

Haute Couture Ulyana Sergeenko o bustierech, rudé a tmavě modré

Ulyana Sergeenko má velmi specifický názor na módu. Její jarní Haute Couture oplývá volány, skládáním materiálů a celkovou bohatostí střihů.

Jaro 2017 představuje okamžik pro oslavu 10. roku, kdy návrhářka Ulyana Sergeenko tvoří a pravidelně v Paříži prezentuje Haute Couture kolekce. Na uvedení kolekce se mimo jiné ukázaly také slavná Natalia Vodianová či Doutzen Kroes. Právě Natalia vyšla na molo v prvním modelu s poutavým korzetovým bustierem. Ten se o pár modelů později ukázal být stěžněm celé kolekce. Zdaleka ovšem neznamenal jediný dominantní prvek, s kterým jsme se měli možnost setkat. Haute Couture byla totiž založena na 3D efektu a plastičnosti. Zapomeňte tudíž na minimalistické linie a splývavé modely. Sergeenko sáhla po silnějším kalibru. 

Hojností střihových úprav a výrazností barev kolekce odkazovala k ruské tradici, k jejich honosnosti, která má velmi daleko ke strachu, že by něco mohli přehnat. Zářící rudá proložená s tmavě modrou vévodily celé kolekci. Zajímavý fakt je, že ani tmavě modré, jindy elegantní a decentní barva, nepůsobila u Sergeenko upozaděně. Naopak sálala energií a dalšími dimenzemi, které přinášelo četné zdobení rukávů i sukní, dětské volánky a krajky. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram