H&M oslavuje 10 let spolupráce s návrháři s kolekcí Alexandra Wanga

H&M oslavuje 10 let spolupráce s návrháři s kolekcí Alexandra Wanga

V listopadu přijde do řetězce H&M kolekce ve spolupráci s americkým módním návrhářem Alexandrem Wangem. Pojďte si přečíst, co o spolupráci řekl sám návrhář... 

Řetězec H&M oslavuje deset let od započatí nejrůznějších oblíbených spoluprací. Mezi slavnými návrháři se do této doby vystřídal Jak Karl Lagerfeld tak třeba i Stella McCartney. Po deseti letech se koloborace ujímá mladý američan Alexander Wang, který si za krátkou dobu vybudoval velice zvučné jméno!  

Kolekce, kterou návrhář vytvořil, je přesnou ukázou jeho typické tvorby. Ostatně o to ve spolupracích s řetězci jde - aby se nápadité oblečení návrhářů dostalo i do jiných společenských vrstev. Kolekce bude uvedena do prodeje 6. listopadu a je opravdu bohatá. Najdete zde svetry s potisky a nápisy, kožené bundičky, Alexandrovo typické proužky a mnohem více. Jeho móda je hravá, nenáročná a určena spíše mladším ženám a dívkám, které rády oblékají kousky se sportovním nádechem.   

Sám Alexander Wang o spolupráci mluvil pozitivně: „ Jsem potěšen, že se spolupráce s H&M mohu účastnit. Je to pro mě příležitost, aby i jiní lidé poznali mé oblečení a lifestyle. Věřím, že H&M nabídnu něco naprosto nového. Něco, co nikdo jiný během uplynulých deseti let nenabídl."

Zdroj: oystermag.com 
hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram