HOLI OPEN AIR PRAHA 2014

HOLI OPEN AIR PRAHA 2014

Již tento víkend vtrhne do hlavního města festival barev, po celém světě známý jako Holi Festival of Colours.

Původ festivalů barev původně pochází z Indie a postupně se rozšířily do celého světa, kde už tradičně slaví velký úspěch. Své nadšené příznivce si našly v zemích, jako např. Singapur, Německo či USA, přičemž Španělsko, Francie, Švýcarsko a mnoho jiných zemí nyní plánuje pořádat vlastní festival.

Již tento víkend se ale k tomuto „společenství“ připojí i Česká republika. Festival barev, tedy party s elektronickou taneční hudbou, která v sobě zahrnuje prvek barevných prášků z legendárního festivalu Holi a účinkující hvězdnou sestavou místních i zahraničních DJs vtrhne do Prahy. Tak neváhejte a přivítejte největší záplavu barev v dějinách naší metropole.

 

 

V oblaku pestrých barev vystoupí stejně rozmanitá plejáda umělců. Na své si tak rozhodně přijde každý návštěvník. Můžeme se těšit na vystoupení Da Singh RP (Mumbai / India), Chris (Chicago / USA), Michael Burian (CZ), Ladida (CZ), Speiche (Berlin, GER), Dan Cooley (Radio1, CZ), kteří roztančí „celé město“ v zářivém ohňostroji barev.

O jakou barvu jde?

Barevný prášek Gulal obsahuje výlučně přírodní složky. Neobsahuje žádné nebezpečné ingredience a je rozpustný ve vodě. Prášek je na bázi kukuřičné mouky, lze jej snadno smýt a je šetrný ke kůži, vlasům a životnímu prostředí. Každý účastník akce při vstupu obdrží jeden balíček barvy zdarma!

Kdy a kde?

Z původně ohlášeného Výstaviště Holešovice pořadatelé celou akci přesunuli do Intercamp Kotva Bráník, U ledáren 1557/1, 147 00 Praha 4, kde Holi Open Air Praha 2014 vypukne již tuto sobotu 21.6. od 12:00 hodin. Cena vstupného je 449 Kč.

Ten kdo stihl předprodej, se může pyšnit speciálně vytvořenou barevnou vstupenkou – fanticketem.

Už tedy nezbývá nic jiného, než vám popřát skvělou zábavu v nezapomenutelné atmosféře a záplavě barev.