I na vodě můžete být originální a moderní

I na vodě můžete být originální a moderní

Léto, to pro mnohé z nás nejsou jen aquaparky, hotelové bazény a exotické dovolené. Je to také čas vyrazit na vodu a užít si pořádnou zábavu.

Každoročně vyráží tisíce lidí na naše i zahraniční řeky, sedají do kánoí, kajaků a raftů a na pár dní se nechají pohltit divokou přírodou, spaním ve stanu a atmosférou dobrodružství, kde se na vysoké podpatky a lesky na rty nehraje. Na řece mají prioritu úplně jiné věci.

Samozřejmostí je nepromokavý barel nebo loďák, protože bez něj je vám všechno ostatní úplně k ničemu. Sebelepší oblečení po namočení ztrácí svou jedinečnost a noc strávená v promočeném spacáku také nebývá příjemná. A protože barel není nafukovací, stojíte před odjezdem před otázkou: co sbalit a co ne? Určitě vám nesmí chybět mikina (na chladnější večery) a tričko (oceníte již druhý den na vodě, zvláště světlejší typy se sklonem ke spálení). Ideálně pak s nápadem, originální a s označením, ke které partě a výpravě kdo náleží.

Veselá originální trička a mikiny jsou na vodě prostě nezbytností. Od party přátel, která jede na slavnostní jízdu, až po staré vodáky a mořské vlky, co si musí každou jízdu označovat, aby se v nich na konci sezony vyznali. Pro všechny máme řešení. Originální trička a mikiny od Triko4u.cz z vás nejen na řece udělají hvězdy, ale i při večerních posezeních v hospůdce v kempu nebo u táboráku budete zářit. Protože tohle každý nemá.

Jedete jako celá parta a chcete být vidět? Zvolte tričko s výrazným a originálním potiskem a třeba názvem vaší expedice nebo týmu. Nebo si nechte každý natisknout svou přezdívku, aby vás ostatní poznali. Možností, jak si udělat své jedinečné tričko je mnoho. Podívejte se na stránky triko4u.cz a vyberte si vodácká trička a mikiny. Ať už pro sebe, nebo jako dárek pro někoho blízkého.

Firma Triko4u.cz je na trhu od roku 2005 a zaměřuje se především na oblečení s originálním potiskem pro sportovce a sportovní fanoušky. Používá kvalitní trička od renomovaných a certifikovaných dodavatelů a techniku transferu, která je odolná, nepopraská ani se nesepere.

A jedno letní překvapení pro čtenáře magazínu Móda.cz – až do 7. 8. 2014 můžete využit slevu 5% na svou objednávku prostřednictvím e-shopu triko4u.cz – stačí do poznámky napsat MODA.CZ.

 

Ahóóój na vodě!

Zdroj: Triko4u

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram