Jak se nosí culottes?

Jak se nosí culottes?

Žádné neforemné kamaše, ale trendy módní culottes. Letos se rozmohly také v České republice. Jak je nosit, abyste v nich nevypadala jako skřítek z pohádky?

Léto = čas culottes

Léto culottes přeje. Můžete je obléknout jen s keckami a tričkem a vyrazit. Zastupují velmi pohodlnou variantu letních kalhot. Díky širokým nohavicím se vám pod ně dostane vzduch, takže i přesto, že nemáte sukni, mohou vaše nohy volně dýchat a netrápit se s přilepenou těsnou látkou. Co víc - culottes vypadají parádně spolu s obepnutými crop topy. Představte si jemný háčkovaný crop top a široké culottes. Harmonické souznění materiálů i střihů je na světě.

Podzimní a zimní kombinování

Často společností panuje mylná domněnka, že culottes se hodí jen na léto. Nosit je samozřejmě můžete i na podzim a v zimě, jen si musíte dát větší pozor na kombinování. Obujte k nim mokasíny, oxfordky, baleríny nebo tenisky - hlavně se vyvarujte kozačkám a kotníkovým botám. Pokud už je venku chladněji, sáhněte po oblíbeném pleteném svetru a koženém křiváku. Culottes v zimě můžete nosit klidně i s kabátem, kardiganem nebo pánským sakem. Pokud si libujete v all oversize outfitech, tohle bude pro vás!

Culottes vlastně zastupují stejně variabilní kousek šatníku jako oblíbené tmavě modré džíny a kašmírový svetr. Jednou z nejdůležitějších okolností je, koupit si takové kalhoty, které vám budou sedět a budou mít neutrální barvu. Pak nezáleží na ročním období a nosit je můžete téměř s čímkoli. Šířka culottes bývá různá, některé modely dosahují až extrémů. Také jejich délka má vícero možností; od délky do poloviny lýtek až téměř nad kotníky. Aby culottes opticky nezkracovaly vaši postavu, obouvejte k nim lodičky. Z fotek ale vidíte, že je jde snadno nosit i s obuví na ploché podrážce. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram