Jaro přichází s kolekcí Heartland Tommy Hilfiger

Jaro přichází s kolekcí Heartland Tommy Hilfiger

Přivítejte inspirativní typicky americkou kolekci dámské módy Tommy Hilfiger jaro/léto 2015 Heartland.

Dámská kolekce Tommy Hilfiger Heartland pro sezónu jaro/léto 2015 nachází svou inspiraci v rozmanitém prostředí Střední Ameriky, jejíž rozlehlá venkovská krajina společně s kouzlem malých měst nabízí zábavnou paletu barev, spoustu stylů a uvolněné nálady.

Jarní dobrodružství s Tommy Hilfiger začíná v populární víkendové destinaci u města Lake Geneva, která se stala předlohou pro námořně laděnou minikolekci Out on the Lake. „New Nautical“, která se pyšní modernizovaným kontrastem nejrůznějších šířek pruhů a mixem dvou tónů potisků.

Typická kombinace barev červeno modro bílé, je zde zastoupena oslnivě modrou, záchranářskou červenou a sněhově bílou. Námořně laděné oblečení zahrnuje mix nově střižených parek a pletených svetrů, které jsou kombinovány s minimalismem prosté džínoviny, šifonu a hedvábí.

Další zastávkou je kolekce In the Middle of the Desert, která čerpá z ženskosti, uhlazenosti a šití na míru. Tkané látky, tónované výšivky a lněná plátna se objevují na všestranných oděvech v písečných tónech, které jsou vyváženy neonovými a metalickými akcenty zvýrazňující jiskřivě mandlovou, oblázkovou bílou nebo tmavě šedou.

Poslední zastávkou je Denver, jehož venkov prolínající se s městskou moderností inspiroval kolekci Gather at an Urban Farm, která nabízí vintage styl umocněný specifickými prvky jako oprané a tónované prvky. Neuhlazená dolní lemování jsou pak kombinována s ruční výšivkou a hedvábným pohlazením. 

Kompletní kolekce jaro/léto 2015 je již nyní dostupná v obchodech Tommy Hilfiger.

 

Zdroj: bpromotion

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram