Kendall a Kylie Jenner o kolekci pro TOPSHOP

Kendall a Kylie Jenner o kolekci pro TOPSHOP

Nová kolekce sesterského dua z rodinného klanu Kardashianů je již v prodeji, ale jak exkluzivní kolekce vznikala, se dozvíte z následujícího rozhovoru.

Jsou známé a žádané, také perspektivní a nadané. Kendall a Kylie Jenner jsou ikonami současného modelingu, ale také módního návrhářství, do kterého pronikly díky svému přesně vyhraněnému stylu, jenž oslovuje miliony jejich vrstevnic.

Proto se originální tvorba sester Jennerových objevuje čím dál častěji, a často bývá spojována se jmény velkých módních řetězců, jako například TOPSHOP, který nyní představuje jejich limitovanou letní kolekci.

Proč si ale Kendall a Kylie vybraly ke spolupráci právě TOPSHOP, nebo kde čerpaly inspiraci, a mnoho dalšího, se dozvíte v následujícím rozhovoru.

Co posloužilo inspiraci pro kolekci?

KE: Snažily jsme se přenést vibrace LA do Topshopu po celém světě. Přemýšlely jsme o dívce z LA, jak vypadá, co má ráda a jak si představuje svůj vysněný šatník. V kolekci je hodně světlých odstínů a květinových vzorů, které dodávají pocit sluneční záře.

Jaký je váš favorit z kolekce?

KY: Mým nejoblíbenějším kouskem z celé kolekce je šedá mikina, která hlásá “Máš-li pochybnosti, jeď na dovolenou”. Je to naše motto!

KE: Mně se opravdu líbí volné průhledné kalhoty. Nejspíš bych je nosila se zavazovácím tričkem a páskovými botami s podpatkem.

Povězte nám něco o vytváření designu?

KE: Bylo to naprosto přirozené. Prohlížely jsme různé věci online nebo osobně, něčí styl, do kterého jsme se zamilovaly nebo také klíčové trendy v designu, které jsme ale chtěly přizpůsobit našemu vlastnímu stylu. Dávaly jsme dohromady naše mýšlenky a výše zmíněné odkazy, spolupracovaly jsme také s týmem designerů, abychom zrealizovaly tuto kolekci. Přišly jsme do Topshopu, kde se do naší kolekce zamilovali, a tam to všechno začalo.

Myslíte si, že by někdo z vaší rodiny nosil kolekci, pokud ano, kdo a co?

KY: Naše rodina nás vždy ráda podpoří, a proto nosí všechno. Khloe by si oblibila džínové šortky.

KE: Kourtney by rozhodně nosila náš malý černý overal.

KY: Kim v tom má jasno.

KE: Yeah, ona by si vystačila s širokými kalhotami.

Jak se líší vaše styly?

KY: Kendall má více modelkovských věcí. Má jednoduchý a ležérní styl. Já jsem spíše typ, co oblékne šaty a podpatky k snídaní. Jsem výraznější a mám ráda tmavé barvy. Obecně však máme rády hodně podobné věci.

Co se vám na Topshopu líbí?

KE: Topshop prostě miluji. Od doby, kdy Topshop otevřel svoji první prodejnu v místním nákupním centru, propuklo doslova šílenství. Každý chtěl jít do Topshopu a když jste se ptal někoho, kdo měl na sobě cool outfit, kde to koupil?! Odpověď pokaždé zněla stejně “Topshop!” Být součaátí brandu Topshop je velká čest. Je to cool.

Proč jste si vybraly pro spolupráci zrovna Topshop?

KE: Vždy jsme tuto značku milovaly a jejich kolekce nás oslovily nejvíce. A také jsme chtěly přenést trochu LA stylu do Londýna a ikonické Britské značky.

Závěrem Kendall a Kylie dodávají: "Jsme velmi nadšené spoluprací se značkou TOPSHOP – je to perfektní skloubení energie a estetického procítění našeho designu. Během tvorby jsme se inspirovaly naším vlastním stylem. Chtěly jsme vytvořit kousky oblečení, které by ideálně zapadly do našich šatníků. Doufáme, že během nošení kolekce se budete bavit stejně jako my při jejím navrhování!"

 

Zdroj: TOPSHOP

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram