Kolekce Yeezy na podzim 2017 inspirována montérkami, sepranou džínovinou a teplákovkou

Kolekce Yeezy na podzim 2017 inspirována montérkami, sepranou džínovinou a teplákovkou

Pokud řekneme, že kolekce byla inspirovaná, možná je to trochu zavádějící. Ona totiž opravdu obsahovala montérky, teplákovky a vyšusovanou džínovinu.

Hlavním designérem značky Yeezy je sám zpěvák Kanye West a jak je patrné, snaží se do kolekcí promítnout svůj vlastní styl. Podzimní kolekce 2017-2018 přináší vlnu sepraného denimu v propojení s pastelovými odstíny modré a zelené. Výsledek? Dokonalá souhra, která těší na pohled. Stylově se West pohybuje přesně tam, kde je mu to záhodno - ošoupané džíny, kožichy, flanelové košile a všechno tak trochu oversized. Jo a na nohou kozačky.   

Značka Yeezy za sebou nemá zas tak slunnou minulost, jak se tváří. Třeba v minulých sezónách se přehlídky ani nenaplnily a extra ovace rapper také nesklidil. Proto se pro podzim 2017 trochu stáhnul a umírnil i návrhy. Po džínovině přišly kombinézy v cihlově červené a vínové dohromady připomínající montérky dělníků a také teplákové soupravy s lampasy. Nechyběly kožené kalhoty, velké šusťákové zimní bundy a na zklidnění sem tam pletenina. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram