Krajkové spodní prádlo je stále in

Krajkové spodní prádlo je stále in

Teď možná než kdy dřív znamená krajkové spodní prádlo to nejlepší, které může žena nosit. Ale bylo tomu vůbec někdy jinak?!

Krajkové podprsenky i kalhotky - základ šatníku každé ženy. I přes několik módních vln, které se nám pokoušely vnutit do šatníku silonové spodní prádlo nebo bavlněné hladké podprsenky, krajka stále zůstává, násobí se a vyhrává. Není to o tom, líbit se mužům. Je to o ženách samotných. Samy rády oblékáme kvalitní krajkované spodní prádlo, cítíme se v něm sebevědomě, upraveně, lépe. Nemusí být vidět, a přesto vytváří dobrý pocit. Ale dnes může být i vidět. V posledních dvou sezónách je u některých outfitů nutnost, aby byla krajka vidět, jinak je to nuda. Třeba pod volná tílka s velkými průramky patří krajkovaný bralette. A jsme u nich - bralette podprsenky!

Právě ty v posledních dvou letech zvedly onu vlnu touhy po krajkách více než dřív. (Dokonce jeden z nejdůležitějších trendů roku 2016!) Podprsenky bez výztuží, kostic, založené vlastně jen na dobrém střihu a... krajce. Bez krajky by vlastně bralette podprsenky ani neexistovaly. Možná proto se zdá být krajka na spodním prádle ještě důležitější a rozhodně žádanější. Měli bychom také vyvrátit jeden mýtus o tom, že bavlna se nosí pohodlněji. Jak kdy a záleží samozřejmě na preferencích každé ženy, ale pokud jsou kalhotky a podprsenky dobře střiženy, budou pohodlné, i když jsou z krajky. 

A těch druhů, z kterých můžete vybírat. Těch odstínů kávové, slonové kosti, béžové a tělové. A těch nádherně střižených modelů, které jsou k dispozici. 

Prostě není pochyb o tom, že krajka kraluje materiálům na spodním prádle.

PS: A kdyby vám někdo říkal, že ne, nevěřte mu! 

Přečtěte si také o tom, odkud se vlastně trend přirozených podprsenek vzal...

tumblr.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram