Lanvin Éclat d’Arpège Arty Limited Edition

Lanvin Éclat d’Arpège Arty Limited Edition

Stále plná radosti, emocí a něžnosti. Přesně taková je nezaměnitelná vůně Éclat d’Arpège, která nyní přichází v limitované edici Arty.

Éclat d’Arpège píše další kapitolu své ságy a představuje nejnovější variaci, která je stejně emblematická jako ty minulé. Oblečen do lesklého kabátku malinové barvy nezaměnitelná vůně Éclat d’Arpège objevuje nový svět plný umění. Přivítejte limitovanou edici Éclat d’Arpège Arty.

Charakteristická plastová krabička vůně Éclat d’Arpège se tentokrát stala čistým malířským plátnem, na němž spontánně vytryskla celá paleta barev a klasický parfém se transformuje v dokonalou pop artovou ikonu.

Zcela návyková vůně plná radosti, emocí a něžnosti, dokáže okouzlit svými charakteristicky květinově-ovocnými tóny. Vůně se nejprve otevírá jemnou vůní šeříku osvěženou citrusovými lístky. Úvodní vzdušné nóty jsou rozvíjeny v srdci jemnou vůní zeleného čaje a něžnou ženskostí kytice broskvových květů a vistárie. Jako ozvěna jemné křehkosti květů se nese v závěru akord smyslného bílého pižma a libanonského cedru.

Hýčkání Éclat d’Arpège Arty si nyní můžete dopřát i vy a to za cenu od 1 599 korun za 50 ml tohoto zábavného koktejlu.

 

Zdroj: Fann

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram