Massimo Dutti Apres Ski podzim/zima 2014 Men‘s

Massimo Dutti Apres Ski podzim/zima 2014 Men‘s

Luxusně elegantní oblečení za příznivé ceny nyní i v Praze. To je i nová zimní kolekce Apres Ski renomované katalánské značky Massimo Dutti.

Renomovaná španělská oděvní značka Massimo Dutti letos na podzim přináší velkolepou kolekci s výstižným názvem Aprés Ski, která je bohatá na kvalitní oděvy v příznivých cenových hladinách, navržených tak, aby spolehlivě odolaly nepřízni alpského počasí, zároveň však zapadly do moderního stylu velkoměsta.

Luxusně elegantní kolekce Aprés Ski pracuje s vybranými a funkčními materiály, které muže sportovce i elegány spolehlivě ochrání před nepřízní chladného sezónního počasí. Za zmínku rozhodně stojí 100% italská bavlna, nejjemnější vlněná vlákna, ale také jehněčí a směsi jačí kůže.

Kompletní pánská kolekce sebou přináší řadu vzorovaných svetrů a roláků v jednotném barevném provedení. Jedinečné jsou ale svetry s tradičními nášivkami na loktech z kůže a pletenými límci s funkčními koženými doplňky. Jistá exkluzivita ale padá i na oboustrannou bundu v jezdeckém stylu, vyrobenou z prvotřídní jehněčí kůže a ovčí vlny.

Pakliže vás nejnovější kolekce zaujala a přesně tento styl postrádáte ve svém šatníku, není nutno dlouho pátrat. Limitovaná kolekce Aprés Ski je k dostání v online prodeji, ale i v největších prodejnách jakou je i ta ve Vídni. Za dalšími prvotřídními kolekcemi a stylovými kousky se ale vydejte například i do obchodního centra Arkády Pankrác, kde je vám k dispozici jediná prodejna Massimo Dutti v ČR.

 

Zdroj: Massimo Dutti

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram