Miley Cyrus představuje VIVA glam od MAC

Miley Cyrus představuje VIVA glam od MAC

Newyorská kosmetika Make-up Artist Cosmetics představuje novinku pro rok 2015, jejíž rebelskou tváří se stala Miley Cyrus.

Newyorská kosmetika Make-up Artist Cosmetics, široké veřejnosti spíše známa jako MAC, právě představuje novinku z oblíbené řady rtěnek VIVA glam pro rok 2015, která bude stejně jako její předchůdkyně přínosem pro nadaci MAC AIDS Fund.

A stejně tak, jako tomu bylo u předchozích produktů VIVA glam, bude mít i letošní novinka svou hvězdnou tvář. Ve stopách Rihanny, Nicki Minaj, nebo Lady Gaga se tentokrát vydala mladičká rebelka Miley Cyrus, která se už nyní pyšní svůdnými fotografiemi z MAC kampaně na sociálních sítích.

Miley, ležíc na podlaze prosklené místnosti zalité světelným koktejlem nejrůznějších odstínů rudé a růžové, provokuje svým půvabem a přirozenou ženskou přitažlivostí, která se snoubí s její světle fuchsiovou rtěnkou VIVA glam a Lipglass leskem na rty. Oba produkty, z jejichž prodeje poputuje 100% výtěžek na podporu lidí postižených smrtelnou nemocí AIDS, budou v prodeji od ledna 2015.

 

Foto: Twitter Miley Cyrus, MAC

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram