Miss Prima křivky 2016 - v pořadí již čtvrtý finálový večer je za námi

Miss Prima křivky 2016 - v pořadí již čtvrtý finálový večer je za námi

Doposud jsem měla možnost shlédnout finálové večery tři, a troufám si říci, že tento byl nejlepší.  

Rebelství mám v sobě někde ukryté, a proto mě to velice bavilo. Přiznávám se, že na uvodní choreografii, kterou dělal Pavel Strouhal, jsem čučela z otevřenou pusou a husinou po celém těle. Ano, pro někoho to bylo šílené, drsné a velice rebelské. Já jsem se dívala až do konce. Je pravda, že z lóže (balkónu) nebylo tolik vidět... Těžko říct, co bych psala, kdybych seděla v první řadě. Každopádně před hook suspension SMEKÁM. 

 

Holky byly bezva a večer si užily. A moderátor? Moderátorem byl Pavel Novotný. Byla jsem na něj hodně, hodně zvědavá. „Překvapil“. Hýřil vtipem a občas zabrouzdal i do politiky. Já jsem se bavila, ostatně jako my všichni na balkóně.

Vítězka Leona Šenková - zasloužila si vyhrát nebo né? Za mě si to zasloužila a nejen proto, že je známou zpěvačkou. Má v sobě něco mně velice příjemného. Dá se s ní normálně mluvit, je to pohodářka a navíc charismatická, usměvavá. Jsem ráda, že to vyhrála právě ona.

 

Druhé místo Marie Mišánková  super přála jsem jí to..

 

Na třetím místě se umístila Monika Schránilová. Já osobně bych viděla na třetím místě někoho jiného, ale už tam je, tak jí to přejme.

Vedlejší ceny na základě internetového hlasování získaly:

MISS Prima křivky Internet 2016 – Marie Mišánková

MISS Prima  křivky – Krásné baculky 2016 – Lucie Mrvová

MISS Prima křivky – Krásná XL – Gabriela Habásková

MISS Prima křivky – Žena-In – Lucie Mrvová

 

Foto: Lucie Kout
Jiří Veselý

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram