Mužské hvězdy modelingu

Mužské hvězdy modelingu

Žebříčky nejkrásnějších, nejžádanějších a nejlépe placených modelek se sestavují téměř každý den, jak je to ale s těmi nej muži současného světového modelingu? Vybrali jsme pro vás TOP pětku.

Nejmladším z modelů, který ale díky vousům na pouhých jedenadvacet určitě nevypadá, je napůl Francouz a napůl Španěl Jimmy Launay. Tento potetovaný krasavec se rozhodl začít budovat svoji kariéru v Londýně a nyní už je známý po celém světě a svůj divoký život vede střídavě v Paříži, Londýně a USA.

Naproti tomu Kanaďan Gabriel Aubry, proslulý svými vztahy s hollywoodskými hvězdami Halle Berry nebo Kim Kardashian, se v modelingu pohybuje už více než deset let. A kromě pózování nejlepším světovým módním návrhářům stíhá ještě podnikat v gastronomii. Jeho newyorská restaurace patří mezi velmi oblíbené.

Modelem, který má styl a ani v dnešní době nepostrádá mužnost, je Daniel Gandy. Tento miláček žen nejvíce spolupracuje se značkou Dolce & Gabbana, pokud tedy Daniela ještě neznáte nebo se chcete pokochat pohledem na jeho dokonalé rysy, podívejte se na některou z jeho kampaní.

Jako dokonalý hrdina romantického filmu vypadá Sean O'Pry, který se svojí kariérou začal teprve nedávno, ale módní značky se o něj doslova perou. Vybrali si ho např. Marc Jacobs, Armani nebo H&M, a tak možná právě on bude v příštích letech na samotném vrcholu žebříčku nejlépe placených modelů.

Náš výběr uzavírá Mark Vanderloo, jeden ze služebně nejstarších, ale stále velmi žádaných modelů. Na titulkách se jeho charismatická tvář objevuje již od 90. let.Jako první mužský model byl např. na obálce Marie Claire a pokud jde o kampaně, nejznámější je určitě ta pro značku Hugo Boss.

Zdroje obrázků: rosiematheson.com, fashion.telegraph.co.uk 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram