Nadčasové šperky od italské značky OPS!OBJECTS

Nadčasové šperky od italské značky OPS!OBJECTS

Nadčasové šperky italské značky OPS!OBJECTS si zamilujete. Jakmile je poznáte a začnete je sbírat, už nepřestanete.

Značka OPS!OBJECTS se zrodila v roce 2010 v Itálii jako mezinárodní projekt módního designu, specifického mixu stylu, komunikace, postavení na trhu a distribuce. Tato značka však spadá do skupiny DIFFUSIONE OROLOGI s.r.o., která působí na trhu téměř 70 let! Po velkém úspěchu v Itálii se OPS! rozšířil do celého světa. V současné době je jen v Itálii přes 2 500 prodejních míst, ale je zastoupený také v zemích jako je Kanada, Austrálie, Německo, Rakousko, Polsko, Slovinsko, Švýcarsko a spousta dalších.

Svůj první úspěch slavili s náramkem zvaným OPS!Love, který má přívěsek ve tvaru srdíčka, kde je napsáno „Lovely designed in Italy“. Jak říkají Italové „The first Love you never forget“, protože jakmile jednou začnete sbírat módní doplňky OPS!Objects, už nepřestanete. Stále se budete těšit na nové a nové kolekce. Tato kolekce přetrvává díky své popularitě dodnes v mnoha barevných variantách, které se mění podle aktuálních módních trendů.

Dnes si můžou příznivci značky vybírat z široké škály barev a designů náramků, hodinek či náhrdelníků a dokonce mohou doladit své outfity i díky krytům na mobil, které vždy korespondují s danou tématikou. A co více, většina produktů voní vanilkou!

Kolekce jsou tradičně rozděleny na jaro/léto a podzim/zima, ale často bývají doplněné o limitované edice, které podporují neziskové organizace (např. organizace proti násilí na ženách, na boj proti anorexii …). Jednotlivé kolekce se ještě dále tematicky dělí podle nejnovějších módních trendů, se kterými drží neustále krok. Přesvědčte se sami zde www.opsobjects.com/cz.

Mezi nejvýraznější novinky pro  jaro/léto 2015 patří hlavně Tropická kolekce (OPS!Tropical) a jak už název napovídá, hlavním motivem jsou květiny, ale taky třeba papoušek nebo plameňák. Vůbec poprvé se objevuje potisk i přímo uvnitř hodinek na displeji. Do té doby byl pouze na řemínku nebo okolo ciferníku. Kolekce POP je věnována komiksovému tématu, přičemž módní stylisti tento motiv doporučují. Novým typem náramků je „OPS!Boule“, který je zastoupený hned v 10 barvách, takže se skvěle kombinuje i s jinými náramky či hodinkami. Tyto náramky mají krásné detaily vyrytých růžiček a jejich jemný vzhled je doplněný ocelovým srdíčkem. Trendy ukazují na menší elementy na špercích, a proto vznikla kolekce Cherié, která vsadila na zmenšené přívěsky ve tvaru srdce a také na menší ciferníky. Oblíbená stávající kolekce Matelassé Crystal je pro letošní léto doplněna o nové barvy a taky nově o kryty jak pro Iphone 5 či 6, tak pro modely Samsung S4 a S5. Ceny začínají již od 600 Kč! Sledujte aktuální novinky na jejich fb https://www.facebook.com/opsobjectsczech nebo na instagramu https://instagram.com/opsobjectsczech.

Bižuterie je antialergenní, použité materiály jsou většinou pryskyřice, polykarbonát, polyuretan a silikon. Komponenty jako je zapínání nebo malá placička s označením OPS! jsou ocelové. Vybrané modely jako je Crystal a Tennis jsou doplněny elementy Swarovski.

Všechny výrobky jsou krásně a stylově baleny v originálních krabičkách doplněné certifikátem udávající originalitu výrobku.

 

Zdroj: opsobjects.com/cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram