Nápadité dárky, kterými jistě nezklamete

Nápadité dárky, kterými jistě nezklamete

Letošní rok je již v plném proudu a jako každý rok nás čeká rozhodování a výběr narozeninových dárků a dárečků pro naše milované, rodinu a kamarády.

Také si každý rok lámete hlavu s tím, co letos zase pořídit své drahé polovičce či komukoliv jinému k narozeninám nebo jiným příležitostem? Máme pro vás pár tipů, s kterými byste mohli letos opět uspět.

Možná vám přijde již ohrané kupovat jako dárek oblečení, ale tyhle originální trička jsou naprostá bomba. Jsou neuvěřitelně nápadité a hravé. Určitě vyberete to pravé a trefíte se do stylu snad každému.

Plné humoru jsou také stylové mikiny pro pány, s kterými se nositel nebude nikdy nudit.

Originální mikiny a trička s mnoha nápaditými potisky můžete vybírat a koupit v bastard.cz.

S dárky pro ženy je to už většinou těžší.

Každé ženě jistě uděláte radost originálním stojánkem na šperky. To je totiž velmi praktická věc, kterou moc žen doma nemá a šperky se jí často válejí všude možně.

Každá z nás má také jistě ráda, když je její domov provoněn příjemnou vůní. Tu zaručí vonný difuzér stylově umístěn do proutěného košíčku. Osobně se setkávám s tím, že je ženám často chladno na nohy, takže určitě nešlápnete vedle ani s teplými a hravými papučemi. A praktické ženě, která ráda vaří a používá čerstvé bylinky, by v kuchyni neměl chybět právě kráječ na bylinky.

Neváhejte a koukněte na dárky od darek.cz jistě najdete další inspiraci.

Zdroj: seocentrum.sk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram