Neobvyklá módní show plná originálních šperků na nahých tělech

Ve známém botelu Racek v pražském Podolí se ve středu 24. 9. konala naprosto neobvyklá módní show – Nude fashion show plná nahých těl a originálních šperků.

Botel Racek ve středu 24. 9. ožil neobyčejnou módní akcí. Nude fashion show, módní přehlídka, na které rozhodně nešlo o oblečení. Modelky a modelové byli totiž zcela nazí. Jejich nahota však byla odůvodněná, dala vyniknout propracovaným designérským šperkům, které byly na přehlídce představeny.

Nahota jako módní trend, prolétlo hlavou organizátorce Denise Slavíkové v okamžiku, kdy si na ulici všimla neoblečených figurín ve výkladní skříni. A když ve výloze, tak proč ne rovnou na přehlídkovém mole. "S nápadem poslat modelky na molo nahé jsem se svěřila svým blízkým teprve pár dnů před samotnou akcí", říká Denisa.

Zdálo by se, že sehnat modelky na takovou akci bude poměrně těžké, ale ne pro Denisu, která je současně majitelkou modelingové agentury Faible modeles. Díky její specifické databázi "modelek", charismatických a přirozeně krásných dívek bez omezujících limitů týkajících se výšky, se po mole procházely i modelky nesplňující klasických 90-60-90 a rozhodně se bylo na co dívat. 

  Neobvyklou módní událost si tak užili nejen diváci, ale i samotní předvádějící. "Při prvním vstupu jsem byla hodně nervózní, ale po pár krocích po mole ze mě nervozita opadla a poslední vstup už jsem si užívala" prozradila jedna z modelek.

  Celým večerem provázel moderátor Jakub Kotek, známý například ze Snídaně s Novou, který na otázku, zda cítí před moderováním takovéto akce nervozitu, vtipně odpověděl: "Vždycky mi radili, abych si představil, že všichni kolem mně jsou nazí. Na takovéto akci to není až takový problém." říká se smíchem Jakub.

Večer tvořily tři bloky přehlídek šperků doplněné vystoupením jazzového zpěvu, afrického tance, sexy tanečním vystoupením burlesque a extravagantním vstupem Josefa Raracha, který se věnuje filmovému maskérství, především pro zahraniční produkce.

  Hvězdou celé show byla polská designérka Nika Danielska, pro jejíž šperky používají některé módní blogy výraz "objekty určené k oblékání". Jak sama autorka prozradila, nejraději tvoří v noci, když všechno ztichne a ona se může naplno věnovat svým pocitům. "Inspiraci beru opravdu všude, nejvíce však v přírodě. Živé organismy, struktura koster živočichů, symetrie, opakující se tvary, to vše je největší předlohou pro mé šperky" prozradila Nika a dodává, že ze své premiéry v Praze je nadšená a kdykoliv ráda zase přijede.

  Akce Nude fashion show byla první velkou akcí Denisy Slavíkové, ale určitě ne poslední. Sklidila obrovské ohlasy plné nadšení. Návštěvníci si příští akci rozhodně nenechají ujít.

Zdroj: Faible Group
Foto: Veronika Venos, František Vitvar a Petr Vícha

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram