Nová image modelky Romany Pavelkové

Nová image modelky Romany Pavelkové

Modelka, podnikatelka a milující maminka Romana Pavelková od základu mění svou dosavadní image. Takhle byste jí sotva poznali!

Před několika dny se objevily nové snímky zachycující českou modelku Romanu Pavelkovou, kterou už nezdobí její obvyklá rudá hříva, na níž jsme byli dlouhá léta zvyklí, ale sofistikované sexy mikádo.

Co se stalo? Že by nový pan Božský?

Ne ne, můžete být naprosto klidní, žádná velká senzace v životě Romany Pavelkové, na níž by si jistě rád přisadil nejeden bulvární plátek, se rozhodně nekoná. Přestože změna vzhledu u většiny žen často předchází i změny v jejich osobním životě, nechává toto téma šťastnou manželku a maminku zcela chladnou.

  

Tak jak to tedy je?

Za nenadálou a razantní změnou účesu sice doopravdy stojí muž, ne však nikterak utajovaný, natožpak neznámý. Za skvělým stylingem rusovlasé krásky totiž stojí známý kadeřník Jan Špilar z brněnského kadeřnictví, se kterým Romana plánuje nafotit kampaň pro přírodní vlasovou kosmetiku InSight, jež se může pochlubit svou spolehlivostí a účinností. Vlasy jsou po nich krásné a hezky dlouho drží.

Také se vám tolik líbí zbrusu nová image Romany Pavelkové?

Foto: Jiří Šujanský

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram