Oblíbená spolupráce Stelly McCartney s adidasem- spojení vysoké módy se skvělými technologiemi

Oblíbená spolupráce Stelly McCartney s adidasem- spojení vysoké módy se skvělými technologiemi

Podzimní kolekce adidasu vytvářená známou návrhářkou Stellou MyCartney je efektivním spojením funkčních technologií a ultramoderního provedení! 

 

Kolekce inspirována přírodou- jemnými tóny a jejich souzněním. Převládají tlumené odstíny jako je khaki, starorůžová nebo šedá. Milovnice vysoké módy si s touto kolekcí při tenise, lyžování nebo klasickém cvičení přijdou na své. 

 

Kolekce byla nafocena na anglickém venkově, sladily se tak materiály i barvy společně se skutečnou přírodou. Oblečení ale není  v souznění s přírodou pouze na fotografiích. Při výrobě nabízeného oblečení se především dbalo na co nejmenší odpad, používala se organická bavlna a recyklovaná příze. Přesto si oblečení zachovalo vysoké standarty, obvyklé u sportovní značky adidas. 

 

Oblečení v inovativních a futuristických střizích přesto dokáže podtrhnout ženskou krásu a přizpůsobit se pohodlně pohybu. Někdy na nás spíše než budoucnost dýchne klasický styl retra, který nám připomínají třeba navržené boty. Všechno do sebe ale krásně zapadá- střihy, barvy i provedení. Ještě aby ne, vždyť se bavíme o kolekci Stella McCartney pro adidas!

 

Zdroj: style.com
adidas

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram