Parfémy ROADS nově v DUSNI3

Parfémy ROADS nově v DUSNI3

Danielle Ryan přivádí na český trh svou řadu parfémů ROADS. Je to desatero vůní, jež můžete střídat podle nálady.

Parfémy, které nabízí multibrandový butik DUSNI3 byste spočítali na prstech jedné ruky. Vůbec to ale není na škodu. Když už se DUSNI3 pustí s nějakou značkou do spolupráce, stojí to skutečně za to. My jsme měli možnost seznámit se v prostorách tohoto třípatrového butiku se zakladatelkou parfémů ROADSDanielle Ryan, přičichnout si k jejím vůním a jsme nadšení. Danielle na český trh přináší své voňavé desatero. Každá z jejích vůní má svůj příběh, hlubší smysl a vlastní osobnost. Nevěříte? Vyzkoušejte!

ROADS svým zákazníkům nabízí umělecké produkty, které souvisí s jejich životním stylem. Knihy, filmy a nově i parfémy. Vůně začala Danielle vyvíjet před více než rokem a ze 150 bylo vybráno těch 10 nej. Na trhu jsou teprve 6 měsíců, přesto voňavé flakony ROADS pořídíte v obchodech téměř po celém světě. Pár dní před tím, než Danielle Ryan představila své parfémy v DUSNI3, se ROADS řada začala prodávat například i v Torontu.

Od balení rozhodně nečekejte smršť barev a vzorů. Flakon parfémů ROADS najdete v bílé krabičce a sám o sobě má velmi jednoduchý design. Proč? ‚‚Nechtěli jsme, aby zákazník při výběru parfému ovlivňoval své preference podle věku nebo barvy," prohlásila Danielle Ryan k elegantnímu balení. I samotné otevírání krabičky je ale zážitkem - flakon na svou majitelku nebo majitele vykoukne z na dotek sametového papíru.

Některé z vůní jsou unisex, jiné voní čistě dámsky. Pokud si teď velkoryse plánujete, že zajdete do DUSNI3 a koupíte své pánské polovičce jednu krabičku unisex vůně od ROADS, zapomeňte na to. Desatero vám bude tak vonět, že si vybraný parfém necháte sobecky pro sebe. Zajímá vás, jaké vůně se probojovaly na trh a jaký je jejich příběh?

Bitter End voní jako příroda. Zavřete oči, nadechněte se a ucítíte krajinu a bylinky.

Clockwork je nejtěžší vůní z deseti parfémů ROADS. Ucítíte muškátový oříšek a trochu vanilky, ideální kombinace pro zimní období.

Cloud9 je poklidnou a čistou vůní. Skvělá volba pro milovníky heřmánkového oleje a jasmínu.

Graduate1954 je tak trochu retro. Navrací nás do emancipujících se let padesátých a nabízí možnost, jak jako žena dosáhnout svého cíle. 

O parfému Harmattan se říká, že voní jako vítr vanoucí nad Saharou. Jako malou třešničku na dortu do něj ROADS přidalo levanduli. Zkusíte ho? 

Lights obsahuje mocnou ingredienci jasmín. Vůně odpovídá svému názvu, je zábavná a rozsvítí vám náladu.

Neon je inspirována mladší sestrou samotné Danielle Ryan, která je dle jejích slov velmi elegantní. Přišla nám nejsladší z nabízené desítky a je z ní cítit muškátový oříšek se skořicí.

Supernova je jedním velkým třeskem. Díky grapefruitu a limetkovému listu připomíná vůni exotických citrusů.

This Weekend možná vděčí svému názvu navozujícímu očekávání z nadcházejícího víkendu, možná za její úspěch může kombinace mandarinky a bergamotu. Ať je to jak chce, This Weekend je bestsellerem z řady ROADS.

Ve White Noise se snoubí vliv technologie a současnosti. Z ingrediencí tohoto parfému nás zaujalo zelené jablko a list fialky.

Pokud inklinujete spíše k exotickým vůním, i vy se můžete těšit. Danielle Ryan již plánuje novou řadu parfémů, která bude odrážet kulturu současné Afriky. My už se jí nemůžeme dočkat!

Foto: DUSNI3, Danielle Ryan

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram