Podzim Nina Ricci v zemitých tónech a zajímavých texturách

Podzim Nina Ricci v zemitých tónech a zajímavých texturách

Textury vyjádřily mnohé. Především lásku ke kvalitním luxusním materiálům a celkovému konceptu kolekce. Ten musel být sladěný, vybalancovaný a ženský. 

Přírodní a především zemité tóny jsou sázkou na jistotu. Ale také sázkou, která oko módního fanouška vždy potěší. Oblíbenci značky Nina Ricci byla odstíny khaki, antracitově šedá a k nim už jen doplňovala béžovou, černou, růžové zlato a bílou. Střihy šly tak trochu oversize cestou, protože jak rukávy, tak kabáty či nohavice byly ušity raději širší, než aby těsně přiléhaly k tělu. Přesto i takových modelů se pár našlo. Především v černé krajce nebo lesklém černém materiálu s kontrastujícím puntíkatým vzorem. 

Lesk. Třpyt. A jejich nečekané kombinace. To bylo tím pravým, na co francouzský módní dům ve své podzimní kolekci 2016 spoléhal. I proto jsme se mohli pokochat výsledným kompletem saténu, krajky i jemné koženky. Třpytivé stříbrné nitě protkaly zkrácené nohavice širokých kalhot a lesk se usadil zejména na šedých tunikách, které (byť naprosto jednoduše střižené) se staly velice podstatným prvkem celé kolekce. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram