Pouliční styl a sportovní trendy - kolekce Topshop pro Adidas

Pouliční styl a sportovní trendy - kolekce Topshop pro Adidas

Nadějná spoulupráce módního řetězce Topshop společně se značkou Adidas přivádí na trh kolekci plnou designových kousků. Dokázali propojit sportovní kousky s pouličními trendy a vznikly tak jedinečné nekonvenční modely !

Pro jaro a léto představila značka Adidas Originals společně s Topshopem exkluzivní kolekci. Klasické střihy tílek, kraťasů i mikin změnily vzhled podle značky Topshop. Vliv pouličních trendů je více než znatelný, oblečení je plné vzorů, potisků a barev.

Klasické minikraťasy jsou obzvláštněné barevným potiskem po celé horní gumě. Nabízejí dvě verze - světle modrou nebo meruňkovou. Sportovní kalhoty se zužujícími se nohavicemi mají potisk inspirovaný londýnskými ulicemi po celé své ploše. Kousky, které se hodí na zahradní párty nebo s jednoduchým topem do ohřátých ulic města.

    

 

Jednoduchým a přesto dostatečně efektivním kouskem jsou tílka. Materiál je stoprocentní bavlna, na hrudníku mají logo Adidas propojené s potiskem Londýna. Stejným potiskem se pak pyšní i některé z mikin. Jiné jsou celé potištěné abstraktními vzory. Trendy kousky pro trávení volného času.

 

Mimo jiné je značka Adidas známá také pro své kvalitní boty. Na své si přijdou milovníci klasických kožených tenisek, bot kotníčkových i retro běžeckých bot - na těch je kombinováno hned několik barev a vzorů. Tenisky, které dokáží skvěle doplnit třeba i jednoduchý a obyčejný outfit a vytvoří z něj originální look.

 

Co na spolupráci dvou světově známých značek říkáte vy? Je továš styl?

Zdroj: adidas.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram