Quvenzhané Wallis novou tváří Armani Junior

Quvenzhané Wallis novou tváří Armani Junior

S uvedením nové kolekce pro Podzim/Zimu 2014 představila také značka Armani Junior i novou tvář, která vede podzimní kampaň - Quvenzhané Wallis, nejmladší herečku nominovanou na Oscara.

Armani Junior vzal útokem i dětské šatníky svou sofistikovanou jednoduchou a elegantní módou v klasických barvách.

Jeden z nejprestižnějších italských módních domů vůbec připravil pro sezónu Podzim/Zima 2014 novou kolekci plnou krásných propracovaných a opravdu elegantních kousků, ale nepozbývá ani na ležérních modelech. Kolekce je stejně rozmanitá jako životy dětí, pro něž je určena, tedy všem, od batolat po dospívající. Kombinuje módní cit, pohodlí, teplo a lehkost.


Hlavní tváří této kolekce se stala 10ti letá Quvenzhané Wallis, která je nejmladší držitelkou nominace na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon. Tato malá hvězdička se proslavila rolí Hushpuppy v "Beasts of Southern Wild"(Divoká stvoření jižních krajin (2012).

Oblečení Armani Junior však na sobě neměla před fotoaparátem Stefana Azario poprvé, oblékla jej již na červený koberec při předávání Oscarů.

"Quvenzhané je přes svůj mladý věk tak talentovaná," vysvětloval své rozhodnutí o její účasti v kampani již 79ti letý návrhář. "Je to dítě, které má přirozenou schopnost hrát mnoho různých rolí. Její laskavost, zvědavost a otevřenost vůči ostatním mě opravdu zasáhla, protože to jsou všechny vlastnosti, které obdivuji. A právě z tohoto důvodu, jsem chtěl, aby byla tváří Armani Junior. "

Quvenzhané k této příležitosti přiznala, jak moc je šťastná, že si ji pan Armani vybral jako hlavní tvář Armani Junior. "Cítila jsem stejné vzrušení, jako když jsem byla obsazena do významného filmu. Mě? Wow!"

Její sláva je zatím v začátcích. Již brzy ji však uvidíme v jedné z hlavních rolí v novém remaku klasického muzikálu „ Annie“, kde bude hrát také s Cameron Diaz a Jamie Foxx. Nyní ji však můžete vidět v krátkém filmu reklamní kampani Armani Junior.