Sportovní kousky můžete oblékat i do práce - Móda.cz radí jak!

Sportovní kousky můžete oblékat i do práce - Móda.cz radí jak!

Už jste slyšeli o tom, že do většiny kanceláří není problém obléknout něco ze sportovních kolekcí vašich oblíbených značek? My vám pomůžeme s kombinováním.

Kalhoty na jógu

A také všechny další tepláky bez výrazných nápisů, neonových pruhů a masivních log dané značky. Nejedná se o obyčejné tepláky jako takové, outfit do práce si žádá takové kousky, u kterých jen velmi dobrý pozorovatel odhalí jejich původní účel. Obujte k nim vysoké podpatky a o pozornost kolegů je postaráno! A to nemluvíme o tom, jak pohodlně se budete cítit během pracovní doby vy. 

  
Šedé se zlatým zdobením Plums 1179 Kč ; Černé Only Play 869 Kč ; Tmavě modré Reebok 1199 Kč

Vzorovaná tílka

Širokou nabídku má setrvale H&M, mnohem stylovější tílka samozřejmě představují sportovní značky v čele s Nike, Reebok nebo lifestylové Roxy. Nejlépe vypadají ty jemně vzorovaná pod černá nebo tmavě modrá saka. Rozbijí kancelářský look, ale stále budete vypadat jako profesionál. A jejich výhody s lepší absorpcí potu neplatí jen ve fitku, pomohou i při sprintu na ranní poradu. 

  
Modré Roxy 599 Kč ; Barevné Reebok 869 Kč ; Šedé Only Play 799 Kč

Sportovní tenisky

Lodičky na důležitou schůzku nenahradí. Na běžné denní pochůzky a běhání mezi kancelářemi by ale stylové tenisky stačit mohly. Nebavíme se o barevných variacích s dílen Nike Air Max, ale o jednoduchých sportovních teniskách, které se profilují jako lehké, průdušné a zdravotně mnohem více vyhovující než podpatky. Černá, tmavě modrá, šedá či khaki se řadí k neutrálním odstínům, které pokud se vám hodí k dennímu oblečení, jsou naprosto přípustné. (S přihlédnutím na pracovní dresscode, pochopitelně.)

  
Růžové Reebok 2099 Kč ; Černé Nike 1599 Kč ; Khaki Nike 1999 Kč

answear.cz ; bibloo.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram