Stále rozšiřujeme naší nabídku – je z čeho vybírat!

Stále rozšiřujeme naší nabídku – je z čeho vybírat!

Internetový obchod TimeUP.cz se širokým výběrem módních doplňků a příslušenství pro vás stále rozšiřuje své portfolio produktů. 

Nejširší nabídku značkových pánských a dámských hodinek v České republice nyní doplňuje rozsáhlá kolekce kabelek, tašek, peněženek a šperků pro dámy i pány.

Proč nakupovat na TimeUp.cz?
 „Zboží jako jsou kabelky, šperky a značkové hodinky je vždy skladem. Máte tak záruku, že si vybraný produkt můžete ihned zakoupit. Zboží je ze skladu expedováno nejpozději do tří dnů od uzavření objednávky, a pokud je celková částka vyšší než 2000 Kč, TimeuP.cz zajistí dopravu po ČR a na Slovensko zcela zdarma. Další přidanou hodnotou v oblasti péče o zákazníky je hodinářský servis, včetně úpravy kovových řemínků na míru.

             Poslední novinky jsou na TimeUp.cz jako první v ČR.

Luxusní dámské a pánské šperky
Šperky už dávno nejsou jen záležitostí něžného pohlaví. I pánové si rádi dopřejí trochu luxusu a vybírají si tak ze široké nabídky prstenů, náramků či manžetových knoflíčků. Dámy jistě ocení velký výběr náhrdelníků, náušnic a nádherných prstýnků. Za vyzdvižení stojí například dámské šperky od Calvin Klein, Fossil či Esprit a muže jistě zaujmou pánské náramky od Diesel a Emporio Armani.

         Poslední novinky jsou na TimeUp.cz jako první v ČR.

Elegantní kabelky a brašny

Když se řekne kabelka, nejedné ženě se rozzáří oči. Kabelky jsou nejen užitečné k uložení osobních věcí na cestách, ale také jsou nezbytnými módními doplňky, které doplní jejich elegantní outfit. Proto přidal obchod TimeUP.cz do své nabídky velký výběr kabelek, cestovních tašek, brašen a psaníček. Pánové pak jistě ocení obchodní tašky vyrobené z pravé kůže, která nejen vypadá elegantně, ale je také velmi kvalitní a odolná před okolními vlivy.

Kabelky Campomaggi jsou nadčasové a zaujmou každou nositelku moderního životního stylu.

Proto neváhejte a navštivte internetový obchod TimeUP.cz a udělejte radost svým blízkým nebo sami sobě. Nabídka je bohatá, vybere si skutečně každý. Více informací naleznete na stránkách www.timeup.cz, případně jakékoliv dotazy směřujte na e-mailový kontakt [email protected]. Přejeme příjemný nákup.

 

Zdroj: timeup.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram