V Brně se už tento týden představí módní novinky pro jaro/léto 2016

V Brně se už tento týden představí módní novinky pro jaro/léto 2016

Již tento týden se na brněnském výstavišti rozhoří další ročník mezinárodního veletrhu módy a obuvi STYL a KABO, jenž nám odhalí nové kolekce pro jaro a léto 2016. 

Od soboty 22. do pondělí 24. srpna se moravská metropole stane městem módy. Na brněnském výstavišti se totiž rozhoří další ročník mezinárodních veletrhů módy a obuvi STYL a KABO, jenž nám odhalí nové kolekce pro sezonu jaro a léto 2016 z dílen šesti stovek módních značek ze dvou desítek zemí. Bohatý doprovodný program včetně atraktivních módních přehlídek dámské a pánské módy zde budou samozřejmostí.

V rámci módní show Luxury Summer budou k vidění mimo jiné modely značek jako Versace, John Richmond, RUFSKIN, Issa, Elie Saab nebo Victorie Beckham. Dále budou na této speciální akci k vidění i modely designérského dua Mark Badgley a James Mischka, které časopis Vogue zařadil mezi Top 10 amerických návrhářů. Zvláště jejich večerní šaty jsou oceňovány pro jednoduchou siluetu s luxusními detaily a splývavou eleganci inspirovanou okouzlujícím Hollywoodem čtyřicátých let.

Páteří veletrhu módy STYL však zůstávají tradiční vystavovatelé a mezi nimi především tuzemští výrobci, kterých bude téměř šest desítek. V pavilonu P nebudou chybět firmy jako Anita Moravia, H&D, Christa Probst, Jopess fashion, Libor Koller, Manfred Hegler, Pause Café, Perab, Pleas, PM - styl, Ptak, T E X A R T, UAB City One nebo Urban Group.

Novinky v trendy obuvi a kožené galanterii pak představí tradičně vystavující společnosti a značky jako Ara, Caprice, Gabor, Geneze, Högl, František Hujo, Lanson, JG Shoes, Legero, Protetika, Rieker, Term, V + J obuv, Wendel, Wortmann a mnoho dalších.

 

Rozhodně se tak máme na co těšit.

 

Zdroj: bvv.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram