Velká večerní se v podání Jenny Packham jen blýskala

Velká večerní se v podání Jenny Packham jen blýskala

Ateliérové focení bohatě stačilo k tomu, aby nám bylo jasné, že Resort Jenny Packham je přesně tak bohatý, jak jsme čekali, a že návrhářka k dosažení slávy vůbec nepotřebuje velkolepou přehlídku. 

Jenny Packham má jako americká návrhářka 21. století na módu moderní pohled. Přesto neodstupuje z princeznovského dojmu, který vyvolává znova a znova každým svým modelem. Během navrhování Resort kolekce 2017 se lehce dotknula indické kultury, kterou zrcadlila ve svých dlouhých šatech formou bohatých zlatých a stříbrných vyšívaných krajek. V paletě barev zůstala neutrální a ve větší části kolekce nechala zvítězit tmavě modrou a pleťové odstíny. 

Móda dnešní doby ale staví na kontrastu, a tak po neutrálních barevných šatech s honosným vyšíváním přišly na řadu barvy v čele s petrolejovou a hořčicovou na hladkých materiálech. Tyto modely nás vedly k myšlence, jak by asi Packham upravila dnes tolik populární slip dress? Přidala by stříbro? Zlato? Nebo krajky na švech? Možná ani jedno a možná všechno. Ovšem v žádném případě nepochybujeme, že by byly skvostné. Stejně jako celá její kolekce. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram