Veselé trenýrky, ve kterých už budete chtít být napořád

Veselé trenýrky, ve kterých už budete chtít být napořád

Na tyhle trenýrky se budou holky nabalovat sami. A nemějte obavy, bude se to týkat především těch s vkusem a smyslem pro humor. A takové jsou přece nejlepší! Holky. I trenýrky. 

Jsou veselé. Jsou barevné. Jsou stylové. A především také svoje. Happy Socks kromě ponožek vyrábí pánské (i dámské) spodní prádlo, které se vám natolik zalíbí, že trenýrky a boxerky jiných značek pro vás budou příliš nudné. Značka totiž nastavuje laťku velmi vysoko. S barevnými puntíky, vzory hříbků, srdíček i proužků se rozhodně nudit nebudete. Nejenže se trenky Happy Socks budou líbit vám, ale budou bavit i vaši přítelkyni. A tak si možná raději kupte dvoje. Může se totiž také stát, že vám je partnerka ukradne a nebude chtít vrátit zpátky. A to by byla škoda!

  
Trenýrky s houbami 549 Kč ; Tmavě modré trenýrky 549 Kč ; Modré trenýrky s puntíky 549 Kč

Trenýrky i boxerky Happy Socks poskytují mužům pohodlí, na které si potrpí a zároveň splňují  požadavky na styl, které často mívají ženy. Ne často ovšem potkáte boxerky, které budou komfortní. Proto si těchto važte. 100% podíl bavlny se stará o příjemný pocit při nošení. No a milované barevné puntíky o skvělý vzhled. Nám se trenýrky Happy Socks zamlouvají. Ať už pro chlapy nebo pro nás samotné. Když jde o styl, klidně sáhneme i do pánského šatníku.

V tom je ta pověstná rozmanitost módy!  

  
Černé boxerky se srdíčky 549 Kč ; Šedé boxerky 549 Kč ; Modré puntíkované boxerky 549 Kč 

zoot.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram