Vítězky soutěže Česká Miss 2015 převzaly nové byty

Vítězky soutěže Česká Miss 2015 převzaly nové byty

Novopečené vítězky soutěže krásy Česká Miss 2015 se včerejším dnem staly obyvatelkami hlavního města. Nahlédněte do nových obydlí českých krásek.

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová a Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová se ke včerejšímu dni 15. 4. 2015 staly hrdými majitelkami nových bytů, které krásky převzaly od hlavního partnera soutěže, největšího českého developera CENTRAL GROUP.

Přestože ani jedna z dívek nepochází z Prahy a jejich srdce by je jistě táhla do svých rodných měst, patří mezi hlavní ceny soutěže právě i bydlení, které z vítězek učiní minimálně na rok obyvatelky hlavního města. Přesně po tuto dobu totiž trvá bezplatný pronájem plně vybavených jednotek deset a jedenáct pater nad zemí o dispozicích 2+kk.

 

 

 

 

Z Nikol a Andrey se tak v bytovém areálu Javorová čtvrť staly sousedkami, které budou mít vše jako na dlani. Díky kompletní občanské vybavenosti a dobré dopravní dostupnosti do centra Prahy je Javorová čtvrť velmi vyhledávanou lokalitou pro cenově dostupné bydlení zejména pro mladé. Tomu je přizpůsobena i skladba bytů v projektu, kdy převažují zejména menší byty 1+kk a 2+kk.

 


     Dívky neskrývaly své nadšení , a tak došlo i na slávu a slavnostní přípitek.

Na to, jak se děvčata s novým obydlím sžila, se můžete podívat v kompletní fotogalerii.

 

Zdroj: Česká Miss
Foto: NavaraFoto

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram